Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

PS5 Slim CFI-2016 Modeli Hakkında Bilgilendirme Ve Önceki Model PS5 FAT CFI-1216 İle Karşılaştırma

Arkadaşlar hazır bu konu varken yeni konu açmıyım diyorum bende 40k-50k arası satılabilir bi laptop var satıp Macbook , PS5 ve 2K Monitör almayı planlıyorum bütçeme göre slim almayı düşünüyorum hatamı ederim
  2. Ragnar Adamdır

Yurt disi ps5 alinir mi ?

Hocam link varmı yada atabileceginiz ekran görüntüsü veya bi sitedenmi aldınız nasıl oldu
  3. Ragnar Adamdır

Rehber: 2022'de PS4 alınır mı?

yani hocam nedenini siz ne sorun nede ben cevap vereyim ama ben artık ps4 alınması taraftarı değilim ya
  4. Ragnar Adamdır

PS 5 Kutulu Oyun indirme hızı

hocam cd mi aldınız yoksa indirecekmisiniz. Hayır eğer store den indirecekseniz bu sizin internet hızınıza bağlı
  5. Ragnar Adamdır

PS4 Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered hakkında

kanka dijital olarak al çevrimdışı oyna bitir içinde başka oyunlarında olduğu hesap olarak satan çok yer var online oynamıyacaksan zaten onlineı varmı bilmiyorum bu şekilde yapabilirsin oyunun senaryosu müthiş zaten ben öyle yaptım
  6. Ragnar Adamdır

PS 5 alınır mı ? Bu şartlarda ?

yok paranız olup olmaması sıkıntı değil benim değindiğim nokta ps5 oyunlarının pahalılığı
  7. Ragnar Adamdır

PS 5 alınır mı ? Bu şartlarda ?

Exclusive hastası değilseniz almayın mantıksız bence game pass ve series x falan daha iyi bikere forza etkeni daha da iyi ama tamamen tercih meselesi alınmaz diyorum ben çok pahalı
  8. Ragnar Adamdır

Ps4 Pro Vs Pc(monitör dahil)

ALLAH AŞKINA HANGİ PC YE GÖRE KIYSALICAZ BÜTÇE VARMI
  9. Ragnar Adamdır

Ps 4 Gta 5 Fps düşüyor

Bende de oluyor. Merkezden geçerken falan normal yani bi çözümü yok.
  10. Ragnar Adamdır

Ps5 nereden alınır.,

Bunun fiyatı ne
  11. Ragnar Adamdır

Kırık PS 4 PRO almak mantıklı mı ? Ya da alıp kendim kırmam ?

proya mı karar verdin kendin kırma direk kırılmış al rahat edersin
  12. Ragnar Adamdır

Hangi PS4'ü Almak Mantıklı

God of war ve gta 5 100 er tl days gone biraz pahalı yani çok büyük bi fırsat değil soldaki o tarz oyunları sevmiyorsanız almanıza gerek yok.
  13. Ragnar Adamdır

PS 4 SLİM iyi bir konsol mu ?

Aynen hocam orda karışıklık olmuş hem boyut hem ağırlık olarak ve Bluetooth bakımından slim daha kullanışlı performans farkları yok diye biliyorum ben yani üstünlük gibi bişey yok. Şahsi fikrim : Alacaksanız temiz 2.el kırık alın. Slim kasa alın.
  14. Ragnar Adamdır

Hocam normal kasa kırık ps4 alın çünkü kırık alınca rdr2 gibi güzel oyunları da oynayacaksınız ps4 slim artık ne derece performans veriyor o konuda pek bi fikrim yok.
  15. Ragnar Adamdır

Hocam idare etmelik alıyorsanız kırık bi şekilde alın oyuna doyarsınız yani iyidir alabilirsin ama gerçekten yüksek oyunları artık o kadar rahat oynatmıyordur. 1616514977 Bu arada 0 almayın hocam.
  16. Ragnar Adamdır

PS4'ün Grafikleri Televizyonla Alakalı mıdır

PS Kafe başlangıç tv sidir genellikle pes 2018 i çok severek oynamıştım alın bence güzel
  17. Ragnar Adamdır

PS4'ün Grafikleri Televizyonla Alakalı mıdır

Hocam çoğu televizyon 1080p zaten ama bide hdr falanda oluyor ancak hdr olmayan full hd 1080p tv lerde hepsinde farklı geliyor bana bende anlamıyorum bizim evdekinde hdr var en güzeli o geliyor ama ps kafeye gittiğimizde bütün masalarıda tattığım için hepsi bana farklı geliyor. (pes 2021 için...
  18. Ragnar Adamdır

Ps4 Store de alış veriş yapamıyorum

Olmadı hocam şu ana kadar pc ve mobilden denedim bide makinede denicem yoksa ara ara basarım.
  19. Ragnar Adamdır

Yani 2 senedir kullanıyorum ilk defa böyle bişey ile karşı karşıya kaldım çok da heves ettim bf5 e ya denerim o zaman ara ara bi çözümü yok yani alternatif olarak cüzdana para ekleyeyim dedim oda olmadı
  20. Ragnar Adamdır

papara ama daha önce almıştım
Top Bottom