PS5 Slim alın PS5 Pro 2024 sonuna doğru çıkış yapacak yok ille PS5 Pro alacağım diyorsanız da paranızı dolar da bekletin sakın TL olarak tutmayın.3 opsiyonum var. 18,5e ps5 slim almak, 20ye ps5 spiderman edition almak ya da ps5 pro beklemek. Hepsi diskli ve y.disi cihazlar. Tavsiyeniz var mıdır, ben şu an spiderman versiyonunu almaya yakınım.
3 opsiyonum var. 18,5e ps5 slim almak, 20ye ps5 spiderman edition almak ya da ps5 pro beklemek. Hepsi diskli ve y.disi cihazlar. Tavsiyeniz var mıdır, ben şu an spiderman versiyonunu almaya yakınım.
Arkadaşlar merhaba, ilk kez PlayStation 5 alacağım fakat kim hangi mağaza güvenilirdir açıkçası bilmiyorum. Mümkünse diskli versiyonu olan ve iki tane de gamepad içeren bundle ı nereden satın alabilirim? |
Teşekkür ederim. İstanbul dışı ikamet ediyorum acaba taksit yapıyorlar mı peki?Bakırköy Khalkedon elektronikten aldım spiderman versiyonunu. Daha önce ps3'ü de ordan almıştım
2007 civarı, bildiğim dükkandan alışveriş yapayım dedim.
Yok, peşin aldım.Teşekkür ederim. İstanbul dışı ikamet ediyorum acaba taksit yapıyorlar mı peki?
Bu fiyat nerde hocamdeğerli bilgiler için teşekkürler. ben yıl sonu gelecek cihazı bekleyip beklememek konusunda tereddüt yaşıyor ve araştırma sürecindeyim. şu an iki seçenek ürün var önümde 1216a ve 1218a. 1216a cdli ve avrupa spec sanırım. 1218a ise cdli ve asya spec sanırım, kutuda korea yazıyor. 1218a tercih edilmeli mi, fark var mıdır ve korea yazan üzünde herhangi bir uyumsuzluk olur mu? CD kullanmıyorum ancak ileriye dönük seçeneğe sahip bir cihaza sahip olmak daha cazip fiyatları aynı çünkü. 13500'den hem 1216 hem de 1218 var. tüm bu bilgileri derleyince öneriniz nedir? ayrıca series x sahibiyim. ps exc ağırlıklı kullanılacak.
Bence hiç düşünmenize bile gerek yok PS5 Slim alın güzel karar vermişsiniz.Arkadaşlar hazır bu konu varken yeni konu açmıyım diyorum bende 40k-50k arası satılabilir bi laptop var satıp Macbook , PS5 ve 2K Monitör almayı planlıyorum bütçeme göre slim almayı düşünüyorum hatamı ederim
Hocam bende düşünüyorum 5 cahiliyim sence hangi model alınır cd mi dijital mi mantıklı?Bence hiç düşünmenize bile gerek yok PS5 Slim alın güzel karar vermişsiniz.
Fiziksel oyun alacaksanız Diskli versiyon alın yok fiziksel oyun hiç almam diyorsanız da Dijital versiyon alın geçin.Hocam bende düşünüyorum 5 cahiliyim sence hangi model alınır cd mi dijital mi mantıklı?