The Semih
80+ Gold
Slim model hakkında tek böyle düşünen ben olsam keşke, normal PS5 e siyah kapak yaptılar şimdi onlarda slimle uyumsuzmuş, bizim gibi PS5 normal boy alanlar isyan ediyor. 2020 de PS5 in boyu hakkında birsürü eleştiri yapıldı zaten ben ozamanda böyle düşünüyordum, Teknoloji geliştikçe küçülmesi gerekirken bunlar yakında PC kasası kadar konsol çıkarır şaşırmam.Fiyatı fazla olmaz aynı fiyat olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece PS5 özgün bir şey değil ki bu durum Semih her PS serisinde her zaman Slim model çıktı zaten yeni bir şey değil o zamanın teknolojisi ile şu zaman da aynı değil PS5 ilk çıktığında 7nm di şu an işlemcisi 6nm PS5 ilk çıktığında 825 GB dı şu an 1TB ve aynı fiyata satıyorlar bu konsolu ve PS zaten peynir ekmek gibi satıyor Slim çıkmadan önce 50 milyon barajına geldi nerdeyse 3 yıl da konsolun rakibi yok yani Slim satsın diye büyük yapıldı kadar saçma da bir yorum yok Semih .
Millet Slim yerine PS5 Pro bekliyordu bende daha önce söylemiştim Pro nun çıkma vakti geldi fakat daha PS5 e özel oyun çıkmadı diye. PS5 e özel şuan spiderman 2 çıktı bildiğim kadarıyla onunda yeni nesil olmadığını biliyoruz mayıs ayında söylediğim şeyler doğru çıktı grafik farkı olmadı. Koskoca Last of us 2 bile PS4 te çalışıyor ama Spiderman 2 PS5 özel.
PS5 pro çıkartıp slim boylarında olsaydı almak için nedenlerimiz olurdu. Elinde PS5 olanlar gidipde Slim alıyorsa enayidir.