cevap vermiyorum raporladım geçtim :) . çünkü anlamıyorsun millete yalan yanlış bilgiler veriyorsun .aynen onlara para verme 19 tl verme git 1200 TL'ye al . attığın kaynak webtekno ama ne kaynak . orada temsilcinin söylediği şey her yere çekilebilir o 3-4 tanesine bakıp cevap vermiş olabilir. onu...
bu adamlar toplu alıyorlar ve direkt maile gönderiliyor . bununla birlikte bazı firmalar 1000 tane sipariş ediyorlar 900 tanesini kullanıyorlar ellerinde kalan 100 taneyi de ucuzdan ellerinde kaldığı için satabiliyorlar ki zaten bunlar hem toplu hem bir sürü vergisi ambalajlanması yapılmaıyor ...
sanaşu videoyu atayım izle
hala reddediyor insanları yanlış bilgilniröeye devam edeceksen ben hepsini hesaplayıp yazacağım.
1615047459
dediğim ücretler alınıyor yazdım ya hepsini ek ücretler olarak adam kutuluyor cdye basıyor sonuç olarak bu fiyata geliyor . aşağıyalink attım bak istersen...
karton paketlenmesi ambalajlanma ücreti
üreticinin ülkesinden %40* vergi
kargolanma ücreti
gümrük vergileri
tekrardan satıcı firma vergilendirmesi türkiyede
satıcı firma karı
daha sayayım mı istersen bunlar hep katlanılarak gidiyor . istersen daha sayayım .
daha yeni korsanı savunma saçmalığı demişlerdi bu konu onun üzerine çok iyi oldu :) . bu arada internetten satılan oemler sahte değil. adamlar direkt maile attıkları için paketlemesi bunun vergilendirmesi firma karı vs olmadığı için baya ucuza geliyor.
upload hızıdır . indirmek yerine sizin bir şey yüklemeniz durumunda devreye girer . siz bir bilgi yükleyecekseniz kullanın yoksa baya az yapabilirsiniz.
rufus ile kurabilirsin . windowsu internette 15-20 liraya alabilirsin. 1000 tl istemelerinin nedeni o keyi yazı ile verdikleri için youtubede araştırabilirsin kimler güvenilir diye.