Arama sonuçları: *

• Users: 2000hs
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. 2000hs

windows 10 pro key site

Biraz sonra crack yapmanı söyleyenler gelecekler.
  2. 2000hs

Trendyol Gibi Platformlardaki OEM Keylere Para Ödemeyin!

.d sen okumadığın için oluyor ama olsun .d
  3. 2000hs

cevap vermiyorum raporladım geçtim :) . çünkü anlamıyorsun millete yalan yanlış bilgiler veriyorsun .aynen onlara para verme 19 tl verme git 1200 TL'ye al . attığın kaynak webtekno ama ne kaynak . orada temsilcinin söylediği şey her yere çekilebilir o 3-4 tanesine bakıp cevap vermiş olabilir. onu...
  4. 2000hs

bu adamlar toplu alıyorlar ve direkt maile gönderiliyor . bununla birlikte bazı firmalar 1000 tane sipariş ediyorlar 900 tanesini kullanıyorlar ellerinde kalan 100 taneyi de ucuzdan ellerinde kaldığı için satabiliyorlar ki zaten bunlar hem toplu hem bir sürü vergisi ambalajlanması yapılmaıyor ...
  5. 2000hs

yalanlamak ? microsoft tr ne demşl onlar sahte mi demiş ? insanlara yanlış bilgi veriyorsun.
  6. 2000hs

sanaşu videoyu atayım izle hala reddediyor insanları yanlış bilgilniröeye devam edeceksen ben hepsini hesaplayıp yazacağım. 1615047459 dediğim ücretler alınıyor yazdım ya hepsini ek ücretler olarak adam kutuluyor cdye basıyor sonuç olarak bu fiyata geliyor . aşağıyalink attım bak istersen...
  7. 2000hs

karton paketlenmesi ambalajlanma ücreti üreticinin ülkesinden %40* vergi kargolanma ücreti gümrük vergileri tekrardan satıcı firma vergilendirmesi türkiyede satıcı firma karı daha sayayım mı istersen bunlar hep katlanılarak gidiyor . istersen daha sayayım .
  8. 2000hs

daha yeni korsanı savunma saçmalığı demişlerdi bu konu onun üzerine çok iyi oldu :) . bu arada internetten satılan oemler sahte değil. adamlar direkt maile attıkları için paketlemesi bunun vergilendirmesi firma karı vs olmadığı için baya ucuza geliyor.
  9. 2000hs

Windows 10 temiz kurulum elektrik gitmesi

çok sıkıntı olacağını sanmıyorum tekrardan başlarsın diski sıfırlar devam edersin .
  10. 2000hs

Android telefon üzerinden PC ye Windows kurmak mümkün mü

bunu yapmak çok zor olur hiç uğraşmanı önermem bir de telefonda kalıntı yapabilecek dosyalar oluşturur . yani riski alma .
  11. 2000hs

windows temizliği

temp ve %temp% yaz çalıştıra orada geçici dosyalar var orayı komple silebilirsin
  12. 2000hs

Rufus ile UEFI Windows 10 Flash Diski Nasıl Hazırlanır

tamamdır . denediysen sorun yok.
  13. 2000hs

[REHBER] Kurulum Sonrası Driver/Sürücü Yükleme

Elinize sağlık . Teşekkürler
  14. 2000hs

[REHBER] İso dosyası Usb Belleğe Nasıl Yazılır ( Format Flaşı Oluşturma )

Teşekkürler anlatım için ?.
  15. 2000hs

Windows android program yükleme

bluestacks indir en iyisi
  16. 2000hs

Win7yi Bırakamıyorum

geçtikten sonra unutacaksın . özelmeyeceksin ;)
  17. 2000hs

µTorrent gönderme hızı nedier ?

upload hızıdır . indirmek yerine sizin bir şey yüklemeniz durumunda devreye girer . siz bir bilgi yükleyecekseniz kullanın yoksa baya az yapabilirsiniz.
  18. 2000hs

Yeni Pc ve Windows

rufus ile kurabilirsin . windowsu internette 15-20 liraya alabilirsin. 1000 tl istemelerinin nedeni o keyi yazı ile verdikleri için youtubede araştırabilirsin kimler güvenilir diye.
  19. 2000hs

Rufus ile UEFI Windows 10 Flash Diski Nasıl Hazırlanır

4 gb yetmeyebilir. hatırladığıma göre 3.5 gb falandı sıkıntı yaratabilir.
  20. 2000hs

Windows kurduğumda office programları kurulur mu?

kendin kurman lazım . zaten çok kolay kurması
Top Bottom