Neler Yeni

windows temizliği

bsrnal

80+
Windows için en uygun zararsız ve gerçekten sistemdeki gereksiz dosyaları tamamıyla silen program varmıdır önerir misiniz? ? iobit yazılımlarına güvenmiyorum eski bilgisayarım da çok kullanmıştım ama ne kadar yararlı, zararlı emin değilim. Ccleaner da aynı şekil de .

Emre Baş

80+ Gold
Kendiniz silin unlost videosunda var

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Windows için en uygun zararsız ve gerçekten sistemdeki gereksiz dosyaları tamamıyla silen program varmıdır önerir misiniz? ? iobit yazılımlarına güvenmiyorum eski bilgisayarım da çok kullanmıştım ama ne kadar yararlı, zararlı emin değilim. Ccleaner da aynı şekil de .
windows arama yerine disk temizleme yaz ordan c ve d yi tarat çöp dosyları siler

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
temp ve %temp% yaz çalıştıra orada geçici dosyalar var orayı komple silebilirsin

bsrnal

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediklerinizi yapıyorum zaten extrem birşeye gerek yok o halde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Enes Özdemir
Çalıştıra temp > %temp% > prefcht doslarindaki silebilrisin
C dosyasına sağ tık yapıp önbelleği temizle yap (biraz uzun sürer ama sağlıklı olur)
Denetim masasından gereksiz programları kaldır
Umarım isine yarar

bsrnal

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çalıştıra temp > %temp% > prefcht doslarindaki silebilrisin
C dosyasına sağ tık yapıp önbelleği temizle yap (biraz uzun sürer ama sağlıklı olur)
Denetim masasından gereksiz programları kaldır
Umarım isine yarar
Teşekkürler hepsini yapıyorum . Bu arada uzun değil 10 sn falan sürüyor. :D

sinobili

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Şinasi Gürpınar
Bunu dediğine göre muhtemelen bilgisayarın performansında bir eksilme var. En net çözüm format bence. Evet insan üşeniyor bazen buna ama üşenme :D

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Kendin temizle kankam herhangi bir program kullanma :)

Roserain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Erhan
Çalıştır'ı bul, aratma kısmına;
* temp yazıp çıkan klasörün içindekileri temizleyebilirsiniz.
* %temp% yazıp çıkan klasörün içindekileri temizleyebilirsiniz.
* prefetch yazıp çıkan klasörün içindekileri temizleyebilirsiniz. (Bunu sık yapmayın ama)
* windows güncelleme klasörünü de temizleyebilirsiniz. (Bilgisayar > Yerel Disk C > Windows > SoftwareDistribution > Download klasörünün içindekilerini temizleyebilirsiniz. Windows 10 da konumu bu, diğer sürümlerin bilmiyom.

Diğer;
* Windows arama kısmına disk temizleme yazın, uygulamayı açın, temizlemek istediğin sürücüyü seçin. Bekleyin. Tarama yapar. Ordan menü çıkar karşına, tiklerini ayarla. Temizle.
* Windows Ayarlarına gir > Sistem > Depolama > Geçici dosyalar'a tıkla > Bir süre tarama yapacak , Tiklerini ayarla ve dosyaları kaldırın'a tıkla.
* Arada ccleaner ile Kayıt Defteri taraması yap, düzenlesin. (Bu tercih sana kalmış, öneren kişilerde var, Windows'u bozduğunu söyleyenlerde var.)

Ben neye tıkaldığımı, neyin ne olduğunu bildiğim için bilgisayarımda sorun yaşamadım bu zamana kadar.
Yıllık olarak ya da windows 10'un büyük güncellemelerinden sonra genelde format atıyorum. İstikrarlı ve sağlam, kalıntı kalmadan bilgisayarımı sorunsuz kullanmam için. Sana da öneriri kardeşim ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,711
Üyeler
162,048
Son üye
suzanyghz
Top Bottom