Arama sonuçları: *

• Users: OZAN J
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. OZAN J

Sizce Windows 10 mu yoksa 11 mi

10 Halen seri ve akıcı çalışmaktadır. 11 şuan oturmuş gibi gozuksede şirketlerde buglarından dolayı sorun çıkarabilmektedir. Ben son kullanıcı olarak bazı oyunlarda sorun çekiyorum. FPS veya performans düşüklüğü olarak değil, Fakat ***** saçma buglar yüzünden tilt ediyor. Bugün yine CS oynarken...
  2. OZAN J

Windows 11 LTSC 24H2 Geldi Meydane

Yıllardır aynı mantıkta 10 pro veya 11 pro kullanıyorum. Gereksiz servisleri ve uygulamaları direkt siliyorum.
  3. OZAN J

Obs kayıtlarım aşırı şekilde donuyor

Zaten ekran kartından yapmışsın kaydı. Bende de durduk yere Frame düşüşleri oluyor oyun oynanmasa bile. Son güncellemeden sonra OBS de sıkıntı var. Benzer konuyu başka arkadaş da açtı. Yıllardır yayın yaparım hiç başıma FPS drop gelmezdi. Arada oyun tam ekran moduna geçince yapıyor o da normal...
  4. OZAN J

Windows 11 kB5034848 güncellemesi

2 katını hesapla.
  5. OZAN J

EXCEL Şifresi kırma konusunda Yardım

zipleyip denedim ama hata veriyor yemiyor. Eski versiyonlarında oluyormuş. Bakacağım. Teşekkürler.
  6. OZAN J

EXCEL Şifresi kırma konusunda Yardım

Arkadaşlar merhaba, Elimde önceden tuttuğum bir excel var. Şifresini basit bir şey yapmıştım diye hatırlıyorum ama değilmiş. Herşeyi denedim. Bilgisayarda kırmak için ne yapabiliriz ?
  7. OZAN J

windows 10 şifre kaldırma

8. OZAN J

windows 10 şifre kaldırma

Hiren boot USB ye kurup öyle de kurtarabilirsin. Başka pc den kurulum yapman lazım.
  9. OZAN J

Windows 11'den 10'a geçmek FPS etkiler mi?

Diğer bütün oyunlarda ayarları arttırsam veya düşürsem fps ye normal olarak etki ediyor. Ama şu CS de yemin ediyorum etki etmiyor. Yılların alışkanlığı düşük çözünürlükte orta ayarlarda oynuyorum cs yi. Daha akıcı hissettiriyor ve mouse hareketleri daha iyi oluyor.
  10. OZAN J

Ben ne sistem kullanırsam kullanayım Ayarlarını köklesemde fps aynı düşürsemde. Ha FULL HD'ye alınca 350 lerden 310'a falan düşüyor max. Onun haricinde Shader detayı vs vs hiç etki etmiyor. Düşmüyor fps. Orta ayarlarda oynuyorum oyunu çamur gibi oynamamak için.
  11. OZAN J

cs:GO için yeni işlemci vs almıştım. Gittiler değiştirdiler oyunu fps 370 lerden 190 180lere düşüyor çözünürlük ayarlar vs farketmeksizin. Bende gıcık oldum fakat vardır bir bildikleri. Ha şunu da söyliyeyim. Windows 11'i kaç yıldır kullanıyorsun? Ben her yıl bilgisayarıma format atarım sırf...
  12. OZAN J

windows 10 ghost spectre den windows 11 ghost spectre momentum3'e geçtim. Benim oynadığım oyunlar standart Cs2 dota lethal company vs. Hiçbir fark yok. Aksine birkaç tane oyunda windows 11 bir tık daha fazla fps veriyor ve şuan memnun isen hiç değiştirme.
  13. OZAN J

Windows 10 superlite vs 10 pro

İnanılmaz fazla kurcalama yaptım yaklaşık 30-35 dk ugrastım.Hangi ayar açık kalsın hangisi kapalı kalsın diye yabancı kaynaklara baktım. Hatırlamıyorum çünkü çok seçenek var. Sen de öyle araştırarak aklına yatan seçeneklerı seçersin. OC yapmadım bu arada.
  14. OZAN J

Şöyle düşünebilirsin. İşlemci kullanımı arkada azalıyor. Ram kullanımı da azalıyor. Oyun sistemi daha fazla kullandığı için bir tık daha fazla değerler alabilmen normal olur. Ama FPS türü haricinde oyunlarda pek etki etmez. Bende i5 12600K var fakat geçen gün 200-250 fps leri zor görüyordum. En...
  15. OZAN J

Windows 11 süperlite çıktı. Çok hızlı Stabil çalışıyor. PC 2 saniyede açılıyor ve tepkisi çok iyi. kullanıyorum 1 haftadır. FPS artışı CS2 de hissedilir derecede var.
  16. OZAN J

Formattan sonra gitmeyecek key önerisi

Rica ederim https://medium.com/wireless-bidet/how-to-activate-windows-10-using-command-prompt-9c5d248f3420
  17. OZAN J

Windows10 Pro etkinleştirmezsem ne olur?

Benim Eski bilgisayarımda Sağ altta yazı duruyor diye mouse da input lag yapıyordu. FPS oyunlarında ciddi derecede fark ediyordu. Yazıcı kaldırınca yada etkinleştirince sorun gidiyordu. Sen de yazıyı devre dışı bırakıp takılabilirsin.
  18. OZAN J

windows 11 otamatik indiriliyor yardım

yada Bios'a girip TPM'i devredisi bırakabılırsın. Bukadar :)
  19. OZAN J

windows 11 otamatik indiriliyor yardım

arkadaşın dediğide olur. Başkabir yöntem de başlat çubuğuna services.msc yaz. aşşağıda windows güncelleme veya windows update yazar. Önce onu başlangıc durumunu devredisi yap kaydet'e bas. Sonra Durdura basıp Ok de çık. Bu kadar.
  20. OZAN J

Windows klonlama nasıl yapılır?

Acronis kullanabilirsin. Yada Macrium reflect kullanarak USB den boot edip yapabilirsin. Sadece klonlayacağın sistemin diskini yeni aldığın ssd ile aynı pc sisteme takman lazım. gerisi usb den basit. Klonlayabilirsin.
Top Bottom