Neler Yeni

Windows10 Pro etkinleştirmezsem ne olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berat Alatepe
Hayırlı forumlar dostlar. Windows 10 Pro yu etkinleştirmezsem ne kayıp ederim sol alttaki yazı dışında. Ayrıca bir key alsam OEM mi Retail mi almalıyım? 6 ay süreyle veya 1 yıl süreyle format atarak temiz kurulum yapan biriyim. Siz ne önerirsiniz ve hangi siteden almalıyım.
[

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Semih Giray
İlgilendiği Kategoriler
Windows
Key alacaksanız OEM almanızı tavsiye ederim. Anakarta gömüldüğü için sonsuza kadar bilgisayarınız etkinleştirilmiş oluyor. Formattan sonrada otomatik olarak etkinleşiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Paşadöner
Hayırlı forumlar dostlar. Windows 10 Pro yu etkinleştirmezsem ne kayıp ederim sol alttaki yazı dışında. Ayrıca bir key alsam OEM mi Retail mi almalıyım? 6 ay süreyle veya 1 yıl süreyle format atarak temiz kurulum yapan biriyim. Siz ne önerirsiniz ve hangi siteden almalıyım.
[
Altta arkadaşin önerdiği lisansi al gmail gelince ss al ama her formattan sonra kullanırsın çoğu kisi zaten bu siteyi kullanıyor saglamlisans bende oradan aldim

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berat Alatepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Key alacaksanız OEM almanızı tavsiye ederim. Anakarta gömüldüğü için sonsuza kadar bilgisayarınız etkinleştirilmiş oluyor. Formattan sonrada otomatik olarak etkinleşiyor.
teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altta arkadaşin önerdiği lisansi al gmail gelince ss al ama her formattan sonra kullanırsın çoğu kisi zaten bu siteyi kullanıyor saglamlisans bende oradan aldim
site konusunda bir karmaşam vardı onu da çözmüş oldum teşekkürler

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
ben pttavmden almıştım 15 TL'ye falan hala kullanıyorum

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
OZAN TANKUŞ
Benim Eski bilgisayarımda Sağ altta yazı duruyor diye mouse da input lag yapıyordu. FPS oyunlarında ciddi derecede fark ediyordu. Yazıcı kaldırınca yada etkinleştirince sorun gidiyordu. Sen de yazıyı devre dışı bırakıp takılabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,187
Üyeler
168,093
Son üye
Barogg
Top Bottom