Neler Yeni

Windows 10 superlite vs 10 pro

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
snop02
Sizce win10 superlite mı kullanmalıyım yoksa win10 pro mu proyu kullanıyodum eskiden memnunum ama Superlite kur dedi geçen bi arkadaş merak ediyorum kullanan veya ikisini birden kullanıp önerisi, tavsiyesi olan var mı sizce hangisini kurmalıyım ?

(Sistem da-g9)
Sistemin iyi hangisini kullansan far etmez,
Ama grove, onenote, medya player, edge vs.. kullanmak ve kaldırılmış sekilde kullanmak istiyorsan kendi isonu yap kullan bence…
Böylece için rahat sekilde kullanırsınız…
Msmg ile yapabilirsin,
İstersen,
kendi kullandigim ayarları ayrıntılı sekilde pc ye geçince atarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ahmet Furkan Özçelik
Sistemin iyi hangisini kullansan far etmez,
Ama grove, onenote, medya player, edge vs.. kullanmak ve kaldırılmış sekilde kullanmak istiyorsan kendi isonu yap kullan bence…
Böylece için rahat sekilde kullanırsınız…
Msmg ile yapabilirsin,
İstersen,
kendi kullandigim ayarları ayrıntılı sekilde pc ye geçince atarım
11 kullanmaya karar verdim teşekkürler bilgi için

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
Windows 11 süperlite çıktı. Çok hızlı Stabil çalışıyor. PC 2 saniyede açılıyor ve tepkisi çok iyi. kullanıyorum 1 haftadır. FPS artışı CS2 de hissedilir derecede var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ahmet Furkan Özçelik
Windows 11 süperlite çıktı. Çok hızlı Stabil çalışıyor. PC 2 saniyede açılıyor ve tepkisi çok iyi. kullanıyorum 1 haftadır. FPS artışı CS2 de hissedilir derecede var.
4060 ti 16gb var 32 ram var normali kullansam çok etki eder mi işlemci i5 13400f

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
4060 ti 16gb var 32 ram var normali kullansam çok etki eder mi işlemci i5 13400f
Şöyle düşünebilirsin. İşlemci kullanımı arkada azalıyor. Ram kullanımı da azalıyor. Oyun sistemi daha fazla kullandığı için bir tık daha fazla değerler alabilmen normal olur. Ama FPS türü haricinde oyunlarda pek etki etmez. Bende i5 12600K var fakat geçen gün 200-250 fps leri zor görüyordum. En son Biosdan ayarları yaptıktan sonra 350-400 fps rahat görmeye başladı. İşlemcinin Verimlilik olan çekirdeklerini devre dışı bırakın diyordu CS2 için. FPS artışı yaşıyacaksınız diye redditte yorum gördüm. Birde onu deniyeceğim.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
O sisteme Windows 11 Home kurunuz. Başka bir seçeneğe gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ahmet Furkan Özçelik
Şöyle düşünebilirsin. İşlemci kullanımı arkada azalıyor. Ram kullanımı da azalıyor. Oyun sistemi daha fazla kullandığı için bir tık daha fazla değerler alabilmen normal olur. Ama FPS türü haricinde oyunlarda pek etki etmez. Bende i5 12600K var fakat geçen gün 200-250 fps leri zor görüyordum. En son Biosdan ayarları yaptıktan sonra 350-400 fps rahat görmeye başladı. İşlemcinin Verimlilik olan çekirdeklerini devre dışı bırakın diyordu CS2 için. FPS artışı yaşıyacaksınız diye redditte yorum gördüm. Birde onu deniyeceğim.
Biosdan ne ayarı yaptın

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
Biosdan ne ayarı yaptın
İnanılmaz fazla kurcalama yaptım yaklaşık 30-35 dk ugrastım.Hangi ayar açık kalsın hangisi kapalı kalsın diye yabancı kaynaklara baktım. Hatırlamıyorum çünkü çok seçenek var. Sen de öyle araştırarak aklına yatan seçeneklerı seçersin. OC yapmadım bu arada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ahmet Furkan Özçelik
Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,599
Üyeler