Neler Yeni

Formattan sonra gitmeyecek key önerisi

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
Arkadaşlar şimdi key lazım retail anladığım kadarıyla microsoft hesabına telefon numarası ile beraber kaydoluyor. Oem ise anakarta ben anakartımı yeni aldım (3ay) uzun süre boyunca çok değiştireceğimi sanmıyorum sizin bana önerilerinizi bekliyorum.

@James Gg

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,384
İsim
Hacı
Oem key.

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
dijital lisans

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
EFEKAN SARIKAYA
Arkadaşlar şimdi key lazım retail anladığım kadarıyla microsoft hesabına telefon numarası ile beraber kaydoluyor. Oem ise anakarta ben anakartımı yeni aldım (3ay) uzun süre boyunca çok değiştireceğimi sanmıyorum sizin bana önerilerinizi bekliyorum.

@James Gg
Hocam şahsen ben sürekli aynı microsoft hesabımı kullanıyorum şahsen ben retail alırdım tabii ki sizin dediğiniz gibi hesaba kayıt oluyorsa. ve yine ben sistemimi güncel topladığım ve en az 3-4 yıl götüreceğini tahmin ettiğim için anakarta da alabilirim. burda karar verecek olan sizssiniz.

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.saglamlisans.com/ ben bu siteyi kullanıyorum formatlarımda
gidiyor mu key
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şahsen ben sürekli aynı microsoft hesabımı kullanıyorum şahsen ben retail alırdım tabii ki sizin dediğiniz gibi hesaba kayıt oluyorsa. ve yine ben sistemimi güncel topladığım ve en az 3-4 yıl götüreceğini tahmin ettiğim için anakarta da alabilirim. burda karar verecek olan sizssiniz.
anladım

Talha_

80+
gidiyor mu key

anladım
Oem veyahut sizin dediğiniz gibi microsoft hesabına kayıtlı key almadım hep tek kullanımlık lisans key aldım. Microsoft hesabı ile çok bağlı kalmayı sevmediğimden kullanmıyorum.

CptSpork

80+ Bronze
Laptop kullanıyorsan oem, masaüstü kullanıyorsan retail almanı öneririm. Ben retail aldım memnunum. Anakart değişikliği yaptım ve kolayca taşıdım yeni anakartıma lisansı. Site olarak Sağlam Lisans iyidir.

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
Laptop kullanıyorsan oem, masaüstü kullanıyorsan retail almanı öneririm. Ben retail aldım memnunum. Anakart değişikliği yaptım ve kolayca taşıdım yeni anakartıma lisansı. Site olarak Sağlam Lisans iyidir.
tamamdır. alıcam o zaman ordan.

hocam açıkçası böyle yapmak istemiyorum sanırım cmd den kod girmemizi istiyor.

CptSpork

80+ Bronze
Cmd'den etkinleştirme de iş görüyor ve bi zararı yok ancak ben içim rahat etsin diye retail key satın aldım. Cmd'den etkinleştirince ayarlarda baszı şeyler kuruluşunuz tarafından yönetiliyor tarzı bi yazı çıkıyor. Zaten bu keyler patlamıyor. Al bi tane oem veya retail ömürlük kullan. Pro alırsın gereksiz özellikleri kapatırsın olduda bişey kullanmak istedin açarsın özelliği.

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
Cmd'den etkinleştirme de iş görüyor ve bi zararı yok ancak ben içim rahat etsin diye retail key satın aldım. Cmd'den etkinleştirince ayarlarda baszı şeyler kuruluşunuz tarafından yönetiliyor tarzı bi yazı çıkıyor. Zaten bu keyler patlamıyor. Al bi tane oem veya retail ömürlük kullan. Pro alırsın gereksiz özellikleri kapatırsın olduda bişey kullanmak istedin açarsın özelliği.
ben anakartı en az 5 6 sene kullanırım oem alayım mı sence?

Top Bottom