Arama sonuçları: *

1. S

Windows 11 geçmeye değer mi?

Win 10 kullanıyorum ve gayet memnunum. Win 11 geçin, mutlaka güncelleyin diyenler bir süre sonra şu hatası da var, bu hatası da ortaya çıktı demeye başladı. Yeni çıkmış şeylerin hataları bol oluyor (özellikle de microsoft). Zamanında da win 7 den win 10 a geçerken hatasız sürümler, düzeltmeler...
  2. S

Driver lar için ücretsiz basit program önerisi yardım

İşlemci intel değil mi? https://www.intel.com.tr/content/www/tr/tr/support/detect.html Ayrıca grafik çipi Nvidia sanırım. Nvidia nın sürücü yüklü ise başka eksik kalmaması gerek.
  3. S

Windows Vista neden tutulmadı?

Ben kullanmıştım vistayı ama hatırlamıyorum bile. Tutmadıysa muhtemelen o dönemdeki teknolojik gelişmelerin bugüne göre daha hızlı ilerlemesi ve yeni bir işletim sistemi ihtiyacının daha çabuk oluşması olabilir. Bir de eski sistemleri kullananların sistemi yetmemiş olabilir vista'ya yükseltmek için.
  4. S

Windows 20H2 vs 1909 kasma

Otomatik güncellemeyi de kapatın. Daha sonraki yeni çıkacak bir sürümde belki sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Sonraki çıkacak güncellemeyi bekleyin derim. Güncelleme yapmadan önce her zaman geri yükleme noktası oluşturun.
  5. S

Bir şey olmaz onlardan bende de çok çıkıyor.
  6. S

Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız bu videoya bakabilirsiniz. Biraz anlatımda zorluk çeken bir arkadaşmış ancak yöntem doğru.
  7. S

1-2 günlük geçmiş tarihe kadar bakınız. Kırmızı yoksa iyidir ama sisteminizde bir sorun olduğu da ortadaysa o zaman güncellemeyi geri alın derim.
  8. S

Windows günlükleri >>> Sistem Buradakilere bakınız. Kırmızı ünlem var mı, çok sayıdaysa hata kodları yazar. Onları da yazarsanız neyden kaynaklı olduğunu bulmaya çalışabiliriz. Sorunu çözemezsek son güncellemeyi geri al seçeneği yapmanızı önereceğim.
  9. S

Olay görüntüleyicisinden hata raporlarını kontrol edin. Kırmızı ünlem çok görünüyorsa ve bu bir sürücü çakışması gibi bir duruma işaret ediyorsa belki de güncellemeniz gereken sürücüleriniz olduğuna işaret olabilir. Sadece Windows güncellemeyin, bununla birlikte bazı önemli sürücüleri de...
  10. S

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

Hocam benim OEM key aldığım firma orijinal olduğunu iddia ediyordu ve 50 TL fiyata almıştım. Tabii forumda bu konuyla ilgili daha önceden bunlar yasal değil denilerek bir konu açılmıştı. Ben de yüklediğim keyi yazıp Microsoft'un müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek sordum. Bu yasal mıdır...
  11. S

Hiçbir siteye bağlanamama

Bende çok kısa süreli oluyor bu sayfa bağlanmama durumu. Bir kaç saniye sonra düzeliyor. Siz 1 haftadır böyle diyorsunuz. Yani merkezden müdahale ile genelde çözemiyorlar ama denesinler, alt yapı için çağırın servisi gelip baksınlar. Müşteri hizmetlerini arayın özetle.
  12. S

Hiçbir siteye bağlanamama

Muhtemelen internet bağlantınız zayıflamış ve kopmalar oluyor sanırım, ISS ile görüşüp servis açtırın isterseniz.
  13. S

[Çözüldü] KMSPico ile etkinleştirilen Office'den nasıl kurtulurum?

Temiz kurulum yapacaksan virüs taramasına bile gerek yoktu ama o zamana kadar varsa da silmiş oldun. Eline sağlık başka şey gerekmez.
  14. S

Gerçekten güvenilir satıcı sadece Microsoft firmasıdır. Bir de malesef pahalı satan yerler.
  15. S

KMSpico sandım kardeş. Yanlış görmüşüm kabul ediyorum. Bilerek konuşmaya devam edebilirsin! Daha güzel uyarabilirsin. Uslübunu hiç beğenmedim! 1614696593 @TheMarqE KMS'den mi bahsediyor? KMSpico'dan mı? Microsoft hizmeti Malwarebytes ile de silinemez! Belki yazan yanlış yazdı.
  16. S

3 ayda bir deneme sürümü kodunu silip yeniden kod giriyor (otomatik çalışıyor). Yani sen bakmazsan bilemezsin. Sürekli döngü halinde kod yeniler. Bu şekilde deneme sürümü kullanıyormuş gibi sürekli olarak kullanıma açık tutar.
  17. S

Msi rtx 2060 super gaming furmark testi

Hangi oyunlarda drop yiyorsunuz? Kaç RAM kullanıyorsunuz ve özellikleri nedir? Monitör çözünürlülüğü ve dönüştürücü ile kullanıp kullanmadığınızı da yazar mısınız? Birden fazla drop sebebi olabiliyor, internet hız testini de paylaşırsanız daha iyi olur.
  18. S

[YARDIM] Windows update çalışmıyor

Virüs çok etkili bir virüs olmalı kaybolmaması için, yani çoğu virüs gibi varsa sisteminden temizlenir.
  19. S

Sistem yedeği alıyorsunuz. Rehber video izleyin. Resim, video, oyun gibi dosyaları yedeklemen gerekir. Yedeklemezsen geri dönmezler ama sistem ayarları geri döner.
  20. S

Dosyalarınızı ve ayarlarınızı kurtarmak için bir sistem görünümü oluşturabilirsin. Format sonrasında bu sistem görünümünü aktif edip her şeyi eski hale getirebilirsin.
Top Bottom