Neler Yeni

[Çözüldü] KMSPico ile etkinleştirilen Office'den nasıl kurtulurum?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Arkadaşlar eski dizüstü bilgisayara Office yüklenmesi için bilgisayarcıya vermiştim. Lisans anahtarını sonradan satın alacaktım.
Bilgisayarcı tutmuş KMSPico ile etkinleştirmiş, Windows Defender ile virüs taramasında çıkıyor.

Windows'um orijinal. (cmd'den de kontrol ettim, makine kalıcı olarak etkinleştirildi diyor).
Format atmadan bu Office'den ve KMS'den nasıl kurtulabilirim?

Bir de Microsoft'un kendi sitesinde Office 2019 Pro Plus için indirme dosyasını bulamadım. O dosyayı yasal bir şekilde nereden indirebilirim? Kurduktan sonra lisans girip kullanacağım.
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler :)

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
cscript slmgr.vbs /dli komutunu girdiğimde yabancı bir ıp ve server adresi gözüküyordu(kısaca site admini kendi serverını vermiş)

sistemini savunmasız bırakabilirsin. sadece uyarayım dedim. belli ki attığım linkte ne var bakmamışsın bile.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
hocam kms tam olarak ne yapıyor
3 ayda bir deneme sürümü kodunu silip yeniden kod giriyor (otomatik çalışıyor). Yani sen bakmazsan bilemezsin. Sürekli döngü halinde kod yeniler. Bu şekilde deneme sürümü kullanıyormuş gibi sürekli olarak kullanıma açık tutar.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Klasik bilgisayarcı vakası. Hala güvenip veriyor musunuz ?

metekaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
mete kaan
3 ayda bir deneme sürümü kodunu silip yeniden kod giriyor (otomatik çalışıyor). Yani sen bakmazsan bilemezsin. Sürekli döngü halinde kod yeniler. Bu şekilde deneme sürümü kullanıyormuş gibi sürekli olarak kullanıma açık tutar.
peki hocam zarar olarak nasıl olur? bilgisayarınız ele geçirilmiş gibi düşünebilirsiniz demişsiniz yukarıda

TALHA MURAT

80+ Silver
hocam kms tam olarak ne yapıyor
windwosu etkileştirmek için kullanılıyor ama kullanılmamalı bu bilgisayar tamircileri bir halt bilmediğinden arkadaşa o şekilde yapmış çok tehlikeli bi virüs gibi yani asla çıkmaz bilgilerini falan çalar.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Klasik bilgisayarcı vakası. Hala güvenip veriyor musunuz ?
Sorma hocam ya, sadece dedim ki Office 2019’u yükle lisansı ben alacağım. Gitmiş KMSPico yüklemiş.

Microsoft doğru düzgün bir dosya sunsaydı girer miydim bu işe? Şimdi zar zor bir tane img dosyası buldum, onu iso’ya çevirdim, Windows 10’u da USB’ye yazdırıyorum, temiz kurulum yapacağım.

Temiz kurulumla kesin gider değil mi arkadaşlar? Anakarta falan entegre oluyor diyenler olmuş. Önce malwarebytes ve defender’la taratıp silsem mi yoksa.

Son düzenleme:

moira

80+ Bronze
KMS crack değildir.
KMS lisans doğrulama sistemidir (Key Management System)
KMSpico KMS açıklarını köte yöne kullanır.
Bilmeden siz konuşmayın.
windwosu etkileştirmek için kullanılıyor ama kullanılmamalı bu bilgisayar tamircileri bir halt bilmediğinden arkadaşa o şekilde yapmış çok tehlikeli bi virüs gibi yani asla çıkmaz bilgilerini falan çalar.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sorma hocam ya, sadece dedim ki Office 2019’u yükle lisansı ben alacağım. Gitmiş KMSPico yüklemiş.

Microsoft doğru düzgün bir dosya sunsaydı girer miydim bu işe? Şimdi zar zor bir tane img dosyası buldum, onu iso’ya çevirdim, Windows 10’u da USB’ye yazdırıyorum, temiz kurulum yapacağım.

Temiz kurulumla kesin gider değil mi arkadaşlar? Anakarta falan entegre oluyor diyenler olmuş. Önce malwarebytes ve defender’la taratıp silsem mi yoksa.
Temiz kurulumda gider hocam.

TALHA MURAT

80+ Silver
KMS crack değildir.
KMS lisans doğrulama sistemidir (Key Management System)
KMSpico KMS açıklarını köte yöne kullanır.
Bilmeden siz konuşmayın.
senin bilmediğin aşırı çok belli bu lisans doğrulama yaparken trojen yükleniyor windowsa bi bilde bari konuş windows virüslü bi hale alıyor truva/trojan virüsü içerir.

TALHA MURAT

80+ Silver
KMS microsoft hizmetidir.
KMSpico KMS sisteminin açıklarını bulur ve Lisans doğrulamasını ATLAR.
kmspico microsoft hizmeti mi? :D nasıl bir bilgisizliktir arkadaş kardeşim daha fazla ynalış bilgilendirme milleti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,553
Üyeler
164,519
Son üye
Eqsionix
Top Bottom