Neler Yeni

Windows 20H2 vs 1909 kasma

LeeCopper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe
Merhaba arkadaşlar ben 1909 dan 20h2 ye geçtim fakat 1909 da arayüz falan çok daha akıcıydı sekmelerin gelmesi falan şimdi sanki kasa kasa geliyor bu neden olabilir

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Olay görüntüleyicisinden hata raporlarını kontrol edin. Kırmızı ünlem çok görünüyorsa ve bu bir sürücü çakışması gibi bir duruma işaret ediyorsa belki de güncellemeniz gereken sürücüleriniz olduğuna işaret olabilir. Sadece Windows güncellemeyin, bununla birlikte bazı önemli sürücüleri de güncelleyin. Sistem özellikleriniz düşük değilse sürücü kaynaklı olduğunu düşündüm. Dilerseniz son güncellemeyi geri al yaparak eski haline getirebilirsiniz.

LeeCopper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olay görüntüleyicisinden hata raporlarını kontrol edin. Kırmızı ünlem çok görünüyorsa ve bu bir sürücü çakışması gibi bir duruma işaret ediyorsa belki de güncellemeniz gereken sürücüleriniz olduğuna işaret olabilir. Sadece Windows güncellemeyin, bununla birlikte bazı önemli sürücüleri de güncelleyin. Sistem özellikleriniz düşük değilse sürücü kaynaklı olduğunu düşündüm. Dilerseniz son güncellemeyi geri al yaparak eski haline getirebilirsiniz.
1616764962332.png
hocam hangisine bakmam lazım

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Windows günlükleri >>> Sistem
Buradakilere bakınız. Kırmızı ünlem var mı, çok sayıdaysa hata kodları yazar. Onları da yazarsanız neyden kaynaklı olduğunu bulmaya çalışabiliriz. Sorunu çözemezsek son güncellemeyi geri al seçeneği yapmanızı önereceğim.

LeeCopper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe
Windows günlükleri >>> Sistem
Buradakilere bakınız. Kırmızı ünlem var mı, çok sayıdaysa hata kodları yazar. Onları da yazarsanız neyden kaynaklı olduğunu bulmaya çalışabiliriz. Sorunu çözemezsek son güncellemeyi geri al seçeneği yapmanızı önereceğim.
Hocam kırmızı yok
1616765169400.png

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
1-2 günlük geçmiş tarihe kadar bakınız. Kırmızı yoksa iyidir ama sisteminizde bir sorun olduğu da ortadaysa o zaman güncellemeyi geri alın derim.

LeeCopper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe
1-2 günlük geçmiş tarihe kadar bakınız. Kırmızı yoksa iyidir ama sisteminizde bir sorun olduğu da ortadaysa o zaman güncellemeyi geri alın derim.
hocam 2saat oldu güncelliyeli o yüzden öncesi yok galiba

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız bu videoya bakabilirsiniz.
Biraz anlatımda zorluk çeken bir arkadaşmış ancak yöntem doğru.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Ozaman geri dönüyorum 1909 a sağda uyarı çıkıp duruyodu güncelleyin diye güncelledik daha kötü oldu :D dahada güncellemem herhalde
Otomatik güncellemeyi de kapatın. Daha sonraki yeni çıkacak bir sürümde belki sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Sonraki çıkacak güncellemeyi bekleyin derim. Güncelleme yapmadan önce her zaman geri yükleme noktası oluşturun.

LeeCopper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe
Otomatik güncellemeyi de kapatın. Daha sonraki yeni çıkacak bir sürümde belki sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Sonraki çıkacak güncellemeyi bekleyin derim. Güncelleme yapmadan önce her zaman geri yükleme noktası oluşturun.
Az kalsın windows old u siliyordum iyiki silmemişim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,552
Üyeler
164,518
Son üye
Eqsionix
Top Bottom