Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

YAHOO NASIL SİLECEĞİM

Bu kısımdan google urlsini ekle daha sonra google harici hepsini kaldır.
  2. Yasin / EsquaReD

YAHOO NASIL SİLECEĞİM

Tarayıcın ne?
  3. Yasin / EsquaReD

Windows 10 pro internetten lisans alma

https://www.amazon.com.tr/Windows-Retail-Dijital-Lisans-Anahtar%C4%B1/dp/B08JQNGF7W/ref=pd_sbs_2/260-3719024-4371440?pd_rd_w=83WuI&pf_rd_p=621a093d-b17f-4c81-9298-b1314874c165&pf_rd_r=K3KS50JZEEG91YX0QJZ7&pd_rd_r=bc623225-4c15-4c93-a360-0037727689da&pd_rd_wg=lyx7k&pd_rd_i=B08JQNGF7W&psc=1 Yarı...
  4. Yasin / EsquaReD

Windows 11 ISO'su güvenilir mi?

Windows 11 windows 10 gibi ücretsiz mi olacak deneme sürümünden bahsediyporum
  5. Yasin / EsquaReD

Güvenilir Windows 10 home ucuz OEM key sitesi

Araştırırsanız bulursunuz home keyide
  6. Yasin / EsquaReD

Güvenilir Windows 10 home ucuz OEM key sitesi

Benim bildiğim homedaki olan bütün her şey proda da mevcut öyle okumuştum bi yerden aklımda kalmış.
  7. Yasin / EsquaReD

Windows 10 21H1 KB5004296 Güncellemesiyle Performans Artması

Knka %100 oldu hala indirmeye devam ediyor sende de öylemiydi?
  8. Yasin / EsquaReD

Windows 10 21H1 KB5004296 Güncellemesiyle Performans Artması

Güncellemenin boyutu nedir?
  9. Yasin / EsquaReD

Windowslu laptopu freedosa nasıl çevireceğim?

FreeDOS : Format CD'sini taktıktan sonra normal kurulum gibi kurulmu başlatın. Sonrasında disk seçme bölümünde tüm diskleri "biçimlendir" özelliği ile biçimlendirin. Bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda FreeDos olduğunuzu görebilirsiniz. Yani içinde hiçbir işletim sistemi olmadığı için...
  10. Yasin / EsquaReD

Davinci Resolve İle Kısa bir Reels Yapmak istiyorum

Arkadaşlar bilgisayarda DaVinci Resolve 17.2.1 diye video ayarlama programı var. Ben 1 videodan ortalama 6-7 saniyelik iki kısmı birleştirmek istiyorum ve birleşim esnasın da geçişlerde çok fark edilmesin geçiş yapıldığı. Bunu yapabilir miyim toplamda 15 saniyelik bir video olacak. Bilenler...
  11. Yasin / EsquaReD

İnternetteki ucuz Windows key

Ben W10 Pro deneme sürüm kurdum 30 günü geçti hiçbir şey olmadı. Hala kullanıyorum. W11 e geçersem onda kurulum yaparım galiba veya W10 daki key W11 de işe yarıyor mu?
  12. Yasin / EsquaReD

GÜVENİLİR WİNDOWS OEM KEY NEREDEN ALINIR

Çalışmaz galiba boşuna ayırmamışlar home / pro olarak 1626544823 Link var mı retail olacak ama oem olmayacak
  13. Yasin / EsquaReD

GÜVENİLİR WİNDOWS OEM KEY NEREDEN ALINIR

Ben de Retail almak istiyorum güvenilir ve uğraştırmayan bir W10Pro keyi bulan varsa link atarsa sevinirim.
  14. Yasin / EsquaReD

Etkinleştirilmemiş W10 Duvar Kağıdı Değiştirmek

Birisi yazmışta bir yere değiştirdikten sonra pc yi kapatıp açınca ekran siyah oluyor falan diyor.
  15. Yasin / EsquaReD

Değiştirmeye izin vermez de mesela fotoğrafa sağ tıklayıp masaüstü arka plan olarak ayarla çıkıyor o şekilde yapacaktım.
  16. Yasin / EsquaReD

Arkadaşlar W10pro deneme sürümü kurdum. Etkinleştirmedim hala duvar kağıdını değiştirsem bi gariplik falan olur mu kimisi siyah ekran kalıyor falan diyor?
  17. Yasin / EsquaReD

Yakın zamanda windows key aldınız mı?

Şu retail olanı alasım var aslında sıkıntı yaşar mıyım acaba key uyumsuzluğu vs.
  18. Yasin / EsquaReD

Windows 11 Pro Detaylı İnceleme 📣 💖

Deneyebilirsin derken olacak yani değil mi sanki dene belki olmaz gibi konuştun
  19. Yasin / EsquaReD

Windows 11 Pro Detaylı İnceleme 📣 💖

Benim laptop da aygıt yöneticisi tpm 2.0 gözüküyor biosu falan kurcalamayım o zaman hiç
  20. Yasin / EsquaReD

6 TL'ye Windows 10 Pro lisansı alınır mı?

Retail mi yoksa oem mi?
Top Bottom