Amazon'dan alabilir, Pro bile alsan etkinleştirebilirsin.Arkadaşlar windowsu etkinleştirmek istiyorum illa windows 10 home mu almam gerek yoksa pro sunun key ini alsam oluyor mu
Satıcının hızına bağlı, kargo ile göndermeyecekleri için mailiniz gibi bir yere 10 dakikada gelecektir.Ne kadar sürer alınca gelmesi
Yarım saat olsa bile olur yeter ki o gün içinde gelsinSatıcının hızına bağlı, kargo ile göndermeyecekleri için mailiniz gibi bir yere 10 dakikada gelecektir.
Hocam kargo ile göndermiyorlar bu yüzden gelir.Yarım saat olsa bile olur yeter ki o gün içinde gelsin
Amazon da buldum birkaç taneBen de Retail almak istiyorum güvenilir ve uğraştırmayan bir W10Pro keyi bulan varsa link atarsa sevinirim.
Ama bende şuan etkinleştirilmemiş win 10 home var pro key alsam çalışır mıAmazon da buldum birkaç tane
Çalışmaz galiba boşuna ayırmamışlar home / pro olarakAmazon da buldum birkaç tane
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama bende şuan etkinleştirilmemiş win 10 home var pro key alsam çalışır mı
Link var mı retail olacak ama oem olmayacakAmazon da buldum birkaç tane
Ama bende şuan etkinleştirilmemiş win 10 home var pro key alsam çalışır mı
Amazona yaz çıkıyorÇalışmaz galiba boşuna ayırmamışlar home / pro olarak
Link var mı retail olacak ama oem olmayacak
Windows 10 Home'a Windows 10 Pro keyi girildiği takdirde otomatik olarak işletim sistemi Pro'ya yükseltilmiş oluyor.Çalışmaz galiba boşuna ayırmamışlar home / pro olarak
İşte aradığım cevap çok teşekkür ederimWindows 10 Home'a Windows 10 Pro keyi girildiği takdirde otomatik olarak işletim sistemi Pro'ya yükseltilmiş oluyor.