Neler Yeni

Windows 11 ISO'su güvenilir mi?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
bunu konunun altına yazman daha mantıklı. yeni bir konu açman garip olmuş. orada da sorsan cevaplarlardı.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Windows 11 windows 10 gibi ücretsiz mi olacak deneme sürümünden bahsediyporum

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Kendin de indirip modlayabilirsin.

En İyi Cevap
7
Başkalarının modladığı İSO dosyalarını kullanmanızı asla tavsiye etmiyorum. TPM bypass etmek istiyorsanız kendiniz modlayabilirsiniz çok basit zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: java

HP Kullanıcısı

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Microsoft ne kadar güvenliyse eğer, Verdiğim iso çalışmalarıda bir o kadar güvenli. Kurup kullandıktan sonra kararı daha net vereceğiniz kanaatindeyim. Çalışmalarımda professional microsoft'a ait tool & araçları kullanılmaktadır. Microsoft geliştiricileri ne kullanıyorsa aynısını bizzat kendimde kullanabilecek yüksek bir deneyime sahibim. Gerisi size ait güvenip güvenmemek bu herkese göre değişir şu ana dek çalışmalarımı binlerce kişinin indirip kullandığını belirtebilirim övünmek gibi olmasın.

Bilgi: Iso dosyasını rufus, ventoy ve balena etcher benzeri usbdiske yazdırma araçlarını kullanarak yazdırma işlemini yapın. cihazınızın, boot yönergeleriyle başlatıp, temiz bir kurulum yaparak sistemin keyfini çıkarın derim. Kolay gelsin saygılarımla.

Top Bottom