Windows 11 ISO'su güvenilir mi?

bunu konunun altına yazman daha mantıklı. yeni bir konu açman garip olmuş. orada da sorsan cevaplarlardı.

bunu konunun altına yazman daha mantıklı. yeni bir konu açman garip olmuş. orada da sorsan cevaplarlardı.
Yazdım yarına kadar cevap gelmez ondan dolayı açtım belki siz bilirsiniz diye.

Windows 11 windows 10 gibi ücretsiz mi olacak deneme sürümünden bahsediyporum

Kendin de indirip modlayabilirsin.

Başkalarının modladığı İSO dosyalarını kullanmanızı asla tavsiye etmiyorum. TPM bypass etmek istiyorsanız kendiniz modlayabilirsiniz çok basit zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Son düzenleme:
Microsoft ne kadar güvenliyse eğer, Verdiğim iso çalışmalarıda bir o kadar güvenli. Kurup kullandıktan sonra kararı daha net vereceğiniz kanaatindeyim. Çalışmalarımda professional microsoft'a ait tool & araçları kullanılmaktadır. Microsoft geliştiricileri ne kullanıyorsa aynısını bizzat kendimde kullanabilecek yüksek bir deneyime sahibim. Gerisi size ait güvenip güvenmemek bu herkese göre değişir şu ana dek çalışmalarımı binlerce kişinin indirip kullandığını belirtebilirim övünmek gibi olmasın.

Bilgi: Iso dosyasını rufus, ventoy ve balena etcher benzeri usbdiske yazdırma araçlarını kullanarak yazdırma işlemini yapın. cihazınızın, boot yönergeleriyle başlatıp, temiz bir kurulum yaparak sistemin keyfini çıkarın derim. Kolay gelsin saygılarımla.

Geri