Arama sonuçları: *

1. shiedabro

Windows 11 Home mu yoksa Windows 11 Pro mu?

pro bos yere ram yiyor home kullan geç
  2. shiedabro

bilgisayarıma virüs girmiş olabilir mi?

siz siz olun erkenden format atın bilgileriniz elden gidebilir yada gpu mining yapabilirler böyle bir sıkıntı yaşamıştım anında format attım
  3. shiedabro

bilgisayarıma virüs girmiş olabilir mi?

Malwerebytes indir tarat 1693698769 ama senin yerinde olsam format atarım
  4. shiedabro

windows 11 e gecmem valorantta fps arttirir mi

ben 11e gecmistim lol ve valoda baya fpsim düsmüstü baya konu acmıstım kimse yardımcı olamadı 10a geri döndüm düzeldi işlemcim 11400f kartım 2060
  5. shiedabro

Windows 11e geçince bir sıkıntı olur mu?

valla bilmiyom hocam benim ki fazla harcıyo 16gb var diye yüksek ihtimalle windowsun gereksiz hizmetleri kaparsanız düşebilir
  6. shiedabro

Windows 11e geçince bir sıkıntı olur mu?

benimki bosta 6 gb yiyo siz yine iyisiniz
  7. shiedabro

Windows10 vs Windows11

i5 11400f işlemcim var h510 anakartım var w11'e geçtim lolde 120fps valorant'da droplar yaşıyordum w10'a geçtim sorunum düzeldi, tabi herkes sorun yaşayamabilir ama bana göre w11 şu an tırt bir işletim sistemi daha fazla güncelleme alması gerekiyor özellikle bir sorun daha var tam olarak...
  8. shiedabro

Windows Update Sorunu (22H2) (Çözüldü)

bendede güncelleme sorunu varda yardımcı olan bulamadım halen bu degil fakat baska bi seyi indirmeye calısıyorum inmiyor
  9. shiedabro

Performans Ve Oyun İçin Windows 10 Pro V.S Home

Home ile Pro arasındaki farklar: Windows Uzak Masaüstü BitLocker Şifreleme Hyper-V Sanallaştırma Güncellemeleri Daha Çok Erteleyebilme Kurumsal Odaklı İşlevler Buna bakıcak olursak Pro'nun oyunlara bir yararı olmadığı hatta bazı özelliker yüzünden fazla ram kullandığı açık ortada bireysel oyun...
  10. shiedabro

Windows akışlar uygulaması 10 Gb ram kullanıyor

dostum virüs olabilir bendede böyle bir durum vardı işlemci kullanımı fazlaydı bir antivirus taraması yap bulmazsa Malwarebytes ile tarama yap
  11. shiedabro

Sizce Windows 11'e Geçilir mi?

o zaman bosveriyim bu arada ilerde geçmek istediğim zaman windows 10da kullandığım key orda geçerli olur mu
  12. shiedabro

şimdi bir sürü oyun yükledim cyberpunk god of war valo fln dahası temiz kurulumsuz ne gibi hatalar çıkar ki
  13. shiedabro

İntel i5 11400f Asus Prime H510-E Asus Rtx 3050 16GB 3200mhz ram 500gb m2 ssd geçilir mi sizce? windows bi ara bildirim atmıştı işte uygunsunuz geçmek için diye
  14. shiedabro

Windows 11 e geçilir mi sizce?
  15. shiedabro

Güç Planı Neden sürekli değişiyor?

Acaba bios da yüksek performans modunda mı yada ekran kartı uygulamasında performans modunda mı
  16. shiedabro

Win 11 AMD uyumlu mu?

Düzeldi kullanabilirsin
  17. shiedabro

Windows 11’e geçilir mi?

amd işlemcilerde performans düşüklüğü olayı varmış eğer o çözüldüyse geçilir
  18. shiedabro

Acil yardım lazım virüs tehditi

beni şaşırtan herkesin önerdiği programları teker teker denedim hiçbir işe yaramadı gittim yabancı kaynaklardan bi program buldum dipte köşede o direk çözdü sorunu
  19. shiedabro

virüsü kaldırdım mining trojan bulaşmış hiçbir bilindik antivirüs trojan kaldıran programlar iş görmedi gridinsoft ile halletim
  20. shiedabro

çok merak ediyorum inan 0 korsan ve farklı yazılım indirdim bugün r6 siege indirdim sadece ve bi anda oldu
Top Bottom