BabaVoss7
80+ Silver
Olabilir bi yılı geçti format atmayalı sıkıntı olursa tekrar komple resetlicem sistemidostum virüs olabilir bendede böyle bir durum vardı işlemci kullanımı fazlaydı bir antivirus taraması yap bulmazsa Malwarebytes ile tarama yap
Bakalım daha tekrarlamadı bi 4 saat sıkıntı yapmadı.akışlara tıklayıp görevi sonlandır sonlandırılmıyorsa virüs var
kanka senin ne kadar süre sıkıntı çekmediğin önemli değil, o virüs açılır yeniden. Bende bir an önce format at.Olabilir bi yılı geçti format atmayalı sıkıntı olursa tekrar komple resetlicem sistemi
Bakalım daha tekrarlamadı bi 4 saat sıkıntı yapmadı.
Teşekkürler
Çünkü anormal bir davranış sergiliyor + kesin virüstür demiyoruz ama sonuçta bilgisayarını bir virüs programıyla taratmasında fayda var ve eğer düzelmezse format yoluna gidiyor.Çok merak ettiğim bir soru var virüs olduğunu nereden anladınız?
Hocam birkaç yorum okudum kesin virüsmüş gibi yorum atılmış ona ithafen yazdım. Bug olma ihtimali de var, karşılaştığım virüsler geçici olmadı hiç, sürekli sömürürdü kaynakları. Önce bi görev yöneticisinden ayrıntılara gidilir dosya yoluna bakılır program incelenir virüs programına taratılır. Virüs programı silemiyorsa format atılır ne bileyim aklıma gelenler bunlar.Çünkü anormal bir davranış sergiliyor + kesin virüstür demiyoruz ama sonuçta bilgisayarını bir virüs programıyla taratmasında fayda var ve eğer düzelmezse format yoluna gidiyor.
Virüs programı için beklemeye gerek yok bence ilk adım virüs programıyla bir taratmak olmalı.Malum artık çok kolay virüs yenilebiliyor, eğer taramadan virüs çıkmazsa ve çaresi bulunmazsa format atılmalı zaten 5 dk falan format.Hocam birkaç yorum okudum kesin virüsmüş gibi yorum atılmış ona ithafen yazdım. Bug olma ihtimali de var, karşılaştığım virüsler geçici olmadı hiç, sürekli sömürürdü kaynakları. Önce bi görev yöneticisinden ayrıntılara gidilir dosya yoluna bakılır program incelenir virüs programına taratılır. Virüs programı silemiyorsa format atılır ne bileyim aklıma gelenler bunlar.
Ben de dün akşam tamamen aynı sorunu yaşadım görevi sonlandırdım düzeldi. Virüs taraması yaptın mı acaba?Sadece meraktan soruyorum. İlk defa başıma geliyor. Oyunda takılmalar olunca bişey olduğunu anladım bi an. Sonra oyundan attı discord durdu. Görev yöneticisinden kapatacaktım dc'yi. Bi anda bunu gördüm. Başka yaşayan var mıdır?
Yok yapmadım. Sonra bi kez daha yaşadım. Rdr2 türkçe yamadan sonra oldu ilk kez ikincide öyle. Onla alakalı olduğunu düşünmüştüm. Sende varsa değil demek ki. Windows hatası da olabilir. Tarama yapmadım virüs programı kullanmıyorum.Ben de dün akşam tamamen aynı sorunu yaşadım görevi sonlandırdım düzeldi. Virüs taraması yaptın mı acaba?
@DerratiX @RevDeisDouSadece meraktan soruyorum. İlk defa başıma geliyor. Oyunda takılmalar olunca bişey olduğunu anladım bi an. Sonra oyundan attı discord durdu. Görev yöneticisinden kapatacaktım dc'yi. Bi anda bunu gördüm. Başka yaşayan var mıdır?
Hocam rdr2 yamayı virüslü indirdiniz galiba ?Yok yapmadım. Sonra bi kez daha yaşadım. Rdr2 türkçe yamadan sonra oldu ilk kez ikincide öyle. Onla alakalı olduğunu düşünmüştüm. Sende varsa değil demek ki. Windows hatası da olabilir. Tarama yapmadım virüs programı kullanmıyorum.