Arama sonuçları: *

1. xxxZAURxxx

Çözüldü✓ Windows 11'de uygulama nasıl gizlenir?

Vay be karışmaması lazımdı. İkinci alan gibi düşünüyordum. Belki bir ayarı vardı kullanıcıları ayırmak için? Araştırıcam bu konuyu pc başında değilimde işteyim. Ya nasıl olabilir hayret.
  2. xxxZAURxxx

Çözüldü✓ Windows 11'de uygulama nasıl gizlenir?

Windowsta ikinci kullanıcı profili aç parola koy kullan ne istersen. Bu kadar basit. :) 1759311452 Yani kullanıcı değiştirip farklı masaüstü sistem kullanırmış gibi olursun.
  3. xxxZAURxxx

Win 11 vs Win 10 Format

Belli amacı olursa zaten Microsoft gibi sistemi dahada hantallaştıran şeyler eklenirdi custom isolara. Burada en büyük amaç Microsoftun çöplüğünden kurtulmak. Edgeyi ve yapay zekayı siliyor adamlar. Daha ne isterik?
  4. xxxZAURxxx

Win 11 vs Win 10 Format

Sorun teşkil etmiyor. Orijinal lisans girersin Orijinal olur, Kaspersky antivirüs yazarsın güvenli olur. Genelde virüs felan çıkmaz. Ben buradan indiririm. Sende ingilizce dil seçeneği olanını indirirsin olur biter. Hem resimleri de var. Boşta Ne kadar ram kullanımı felan olduğuna bak...
  5. xxxZAURxxx

Win 11 vs Win 10 Format

Custom 10 kullanmanı öneririm kendim de kullanırım oyunlar için. Boşta 1gb ram kullanımı olur genelde. Orijinal microsoft sitesindeki Win 11 iso boşta 4.5 gb ram kullanıyor. Çok gereksiz ıvırzıvırlar sistemi yoruyor. Custom yani temizlenmiş win 11 - 1.8gb ram kullanır boşta. En azından yinede...
  6. xxxZAURxxx

Yeni bilgisayar aldım neler yapmam gerek ve windows 11 etkin değil ne yapmalıyım

Windowsun tpm 2.0 olmadan kurulmayacağını ama sonradan microsoftun aman isterseniz bu yolla tpm 2.0 olmasa bile kullanabilirsiniz demesi. Ama sorumluluk almayız demesi. eee noldu güvenliğimiz için değilmiydi şu illet? Demek ki değilmiş.
  7. xxxZAURxxx

Yeni bilgisayar aldım neler yapmam gerek ve windows 11 etkin değil ne yapmalıyım

Windows bilgisayarda sadece oyun oynanır. Özel verilerinizi tutmanız hata olur. Kendim bizzat sızmıştım başka kişilerin bilgisayarlarına, c ve d diskleri önümdeydi elim titriyordu. Resimlerine videolarına bakıp çıkmıştım. Neyse kendiniz bilirsiniz. Edit: Oluyor mu? Oluyor bal gibi hemde...
  8. xxxZAURxxx

Microsoft çok kurnazdır çünkü kullanıcılara sistemi kırmaya izin verir. Neden? dersen. Olayın pisikolojik tarafı çok ağır basıyor. Bedava olan şey zaten bedavadır. Linux gibi mesela pek albenisi yok. Ama paralı olan şeyi bedavaya getirince işte hava atmalık ve paralı olan bir şeyi bedavaya...
  9. xxxZAURxxx

Hata verir tabi. Win 11 den beklentim yok. Ben herşeyden temizlenmiş Custom win 10 kullanıyorum. Boşta ram kullanımı 1 gb. Ama orijinalini yüklemeye kalksam boşta ram kullanımım coşar 4 gb kadar dayanır. Çok boşuna şişiriyorlar orijinal yapıları ya
  10. xxxZAURxxx

Olmadı Windows 64 net sitesinden Custom Win 11 yükleyin. Ventoy programıyla usb bellek yapılandır ve yüklediğin isoyu o belleğe kopyala. Yeniden format at.
  11. xxxZAURxxx

sağ üstte kırmızı X bas geç. :D
  12. xxxZAURxxx

DX12 ile PC uçacaktı kaçıcaktı?

Eee adamlar yeni ürünlerini satmak için milyon tane hokkabazlık yapıyorlar. Bari satıyorsunuz vadettiğiniz şeyleri de gerçekleştirin.
  13. xxxZAURxxx

Ya abi külliyen yalan. Hatta DX11 seçeneği olduğunda oyunu dx11 e geçirdiğimde daha fazla performans almışlığım vardır.
  14. xxxZAURxxx

Eee noldu Paşinyan? niye uçamadı? Hani Directx 12 eski 11 versiyonundan daha fazla 3 kat fazla diyelim texture hesaplayacaktı hemde daha az sistemi zorlamakla? Hani işlemci darboğazı ortadan kalkacaktı? Bu masallar kime? Jüpiterde yaşayan uzaylılar için miydi?
  15. xxxZAURxxx

Hangi Windows u kullanmalıyım

Tüm gereksiz özelliklerden arındırılmış Custom Windowslar var bu sitede. Microsoft aitesindeki Win 11 boşta 4.5gb ram tüketiyorsa Bu sitedeki Win 11 boşta 1.5gb ram tüketiyor. Windows 64 net sitesine girip bakmanızı isterim. Ventoy programıyla usb nizi yapılandırın. Ve isoları direkt kopyala...
  16. xxxZAURxxx

Windows 10 Desteği Bitmesine 3 Ay Kaldı!

Linux Mint ile devam ediyorum kaç ay oldu. Koskoca Nokia battı yanlış hamleleri yüzünden şimdide Microsoft yaptığı hamleleri iyi birşeymiş gibi göstermeye çalışıyor. Zorunlu Edge, Recall, Yapay zeka ve zorunlu güncellemeler Windowsun kendi mezarına çaktığı son çiviler sanırım.
  17. xxxZAURxxx

Microsoft, Windows bilgisayarınızdaki tüm yazılımları güncelleyecek

eee yaparsa yapsın zaten 11 kullanmıyoruz :D İntel'in akibeti gözlüyor Microsoft'u. Sonra isterse havada ağzıyla kuş yakalasın kimse dönüp bakmaz.
  18. xxxZAURxxx

Fitgirl repack güvenilir mi ?

RGmechanic de sağlam genelde. :D 1748338751 Gerek yok.
  19. xxxZAURxxx

Windows zorlama sorunları

Radeon ekran kartı driverimi indiriyorsun yoksa radeon isminde oyunmu var anlayamadım ne yapmak istediğini. Linuxta oyun indirip çalıştıramıyorsan oyunun windows versiyonunu indir Wine ve Lutris ile açmayı dene. Başkada ne önerebilirim bilemiyorum. Genelde Windows oyunları oynamıştım...
  20. xxxZAURxxx

Windows zorlama sorunları

Daha fazla işine yara şeyler bulacağına eminim. Hatta Bluetooth ile telefona bağla. Telefonda müzik koy bilgisayarda çalsın. Uzun zaman önce gördüğümde çok şaşırmıştım bu özelliği :D
Geri