Hangi Windows u kullanmalıyım

Reaksiyon skoru
1
Dostlar merhaba elimde bir laptop var Dell Inspıron N5110 modeli cihaz var şuanda windows 8.1 kullanıyorum gayet hızlı ama artık güncelliğini yitirdi bence windows 10 a geçmek istiyorum hangi sürümünü kullanmalıyım sistemimin özellikleri asağıdaki gibidir;
İşlemci: İ5 2450m
Ekran kartı: Nvdia Gt525M
Ram: 12GB
Depolama: 480GB Kioxia Sata Ssd

Win 10 desteği yakında bitiyor 11 geçip bir an önce alışman daha iyi.

Dostlar merhaba elimde bir laptop var Dell Inspıron N5110 modeli cihaz var şuanda windows 8.1 kullanıyorum gayet hızlı ama artık güncelliğini yitirdi bence windows 10 a geçmek istiyorum hangi sürümünü kullanmalıyım sistemimin özellikleri asağıdaki gibidir;
win 10 hocam

Win10pe

W11 rahat kaldırır. İstersen modlarsın.
Senden dusuk 2 sisteme kurdum, sıkıntı yasamadık.
Ram ve ssd rahat kurtarıyor.
Modlama konum, konuda var.
Kendi isonu kendin yap.

Son düzenleme:
Windows 10 kullan.

Tüm gereksiz özelliklerden arındırılmış Custom Windowslar var bu sitede.
Microsoft aitesindeki Win 11 boşta 4.5gb ram tüketiyorsa
Bu sitedeki Win 11 boşta 1.5gb ram tüketiyor.

Windows 64 net sitesine girip bakmanızı isterim.

Ventoy programıyla usb nizi yapılandırın. Ve isoları direkt kopyala yapıştır ile belleğe atın.

Edit. - korsan windows olabilir ama orijinal lisans girerseniz orijinal oluyordur.
Arkasıyca Kaspersky free kurulumu yaptınız mı sistemde ne kadar virüs varsa KMS dahi hepsini silip temizlersiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,632
Üyeler
183,149
Son üye
ferhat2112
Geri