xxxZAURxxx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,349
Radeon ekran kartı driverimi indiriyorsun yoksa radeon isminde oyunmu var anlayamadım ne yapmak istediğini.Bu özellik yıllardır hepsinde var zatenama bu dediğim gibi oyunu radeonu yğkleyemedim sorunu onlarda yaşıyorum internetten indirdiğim ptogramları yükleyemiyorum sadece.
Linuxta oyun indirip çalıştıramıyorsan oyunun windows versiyonunu indir Wine ve Lutris ile açmayı dene. Başkada ne önerebilirim bilemiyorum. Genelde Windows oyunları oynamıştım Mint'te çünkü Linux oyunları çok eskiden kalma.
Şimdiyse oyun için kullanmıyorum Düz internet işlerimi ve hesaplarımı kontrol ediyorum. Güvenlik bakımından Linuxtayım yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MacOS görünümü için ElementaryOS öneririm ama çoğu zaman sorunlara denk geldiğimden kullanmayı bıraktım.Linuxmint iyidir. İlk linuxla pardus üzerinden 2008di o ara tanıştım. Maalesef mağaza kültürü olmadığından içinde gelenşeylerle idare ediliyor son 10yıldır mağaza olayı çıktı ve kod durumu kalktı diyebilirim.
Aşağıdaki dağıtımlar Mint ve zorinos baya windows ile benzerdir. Solus ve deepin ise macos gibi bir dağıtım.
Alıntıyı görüntüle
Marketin açılmak isteyip açılamaması ve güncelleme sırasında donması takılması. Yok yani yarım yamalak gibi sistem olmuş. Şimdi ne durumda bilemem.