Windows zorlama sorunları

klasik microsoft zorunlu yapıp kullanıcı çekmek yapabilirsen ltsc kur extra ayar çek gereksiz servislerden kurtul

klasik microsoft zorunlu yapıp kullanıcı çekmek yapabilirsen ltsc kur extra ayar çek gereksiz servislerden kurtul
Ltsc kurdum onuda denedim güzel ama sorunları var misal mağazada bazı uygulamalar lazım oluyor kullanamıyon bir şekilde halledebiliyorsun ama en büyük sorun 90 gün sonra sıfırdan tekrardan kurman gerekmesi maalesef.

@_Zaur_ hocam tarayıcıdan indirdiğimiz programı nasıl kuracağız mintte.
Tarayıcıdan indirdiğin programlar genelde güvenli olmaz ki.
Her yüklediğin farklı Linux işletim sisteminin kendine özgün arayüzlü App market'i olur. Orada olabildiğince programlar var hem bedavaya kurarsın ücretli program bulunmuyor.

Tarayıcıdan da araştırarak Linux programları bulursun onlarında windows gibi setup dosyaları bulunur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Torrent oyun indirme Sitelerin bazılarından Linux uyumlu oyunlarda bulabilirsin ama ilk Qbittorrent indirmelisin, Mint marketinde var.

tam
Tarayıcıdan indirdiğin programlar genelde güvenli olmaz ki.
Her yüklediğin farklı Linux işletim sisteminin kendine özgün arayüzlü App market'i olur. Orada olabildiğince programlar var hem bedavaya kurarsın ücretli program bulunmuyor.

Tarayıcıdan da araştırarak Linux programları bulursun onlarında windows gibi setup dosyaları bulunur.

Torrent oyun indirme Sitelerin bazılarından Linux uyumlu oyunlarda bulabilirsin ama ilk Qbittorrent indirmelisin, Mint marketinde var.
Tam demek istediğim aslında bu app market dışında torrent dışında misal windows da.rar dosyalı oyunu indirdim setup kuruyor ya bunu linux için olanı indiriyorum herşeye tıklıyorum kurulmuyor o kısmı anlamadım. Ama mint sade güzel hoşuma gitmeye başladı. ilk denemelerim.

tam

Tam demek istediğim aslında bu app market dışında torrent dışında misal windows da.rar dosyalı oyunu indirdim setup kuruyor ya bunu linux için olanı indiriyorum herşeye tıklıyorum kurulmuyor o kısmı anlamadım. Ama mint sade güzel hoşuma gitmeye başladı. ilk denemelerim.
Hangi programı indirip kurmak istiyorsun?

Wine indir program indirilen yerden Windowsta kullanığın çoğu programları çalıştırır. Oyunlarıda çalıştırır.

Oyunlar için Lurtis de var sanırım.

Hangi programı indirip kurmak istiyorsun?
Radeon age of empires 2 de gibi birde sürekli şifre istiyor bunu youtubeden baktım denedim kaldıramadım. Genel olarak iyi de ilk denemeden mi bilemedim bazı şeyler tuhafıma gidiyor araştırma yapıyorum.

Radeon age of empires 2 de gibi birde sürekli şifre istiyor bunu youtubeden baktım denedim kaldıramadım. Genel olarak iyi de ilk denemeden mi bilemedim bazı şeyler tuhafıma gidiyor araştırma yapıyorum.
Daha fazla işine yara şeyler bulacağına eminim.
Hatta Bluetooth ile telefona bağla. Telefonda müzik koy bilgisayarda çalsın. Uzun zaman önce gördüğümde çok şaşırmıştım bu özelliği :D

Daha fazla işine yara şeyler bulacağına eminim.
Hatta Bluetooth ile telefona bağla. Telefonda müzik koy bilgisayarda çalsın. Uzun zaman önce gördüğümde çok şaşırmıştım bu özelliği :D
Bu özellik yıllardır hepsinde var zaten :) ama bu dediğim gibi oyunu radeonu yğkleyemedim sorunu onlarda yaşıyorum internetten indirdiğim ptogramları yükleyemiyorum sadece.

İstersen kendi lite windowsunu yapabilirsin

tek edge değil kş ve kaldırsan da gene geliyor.

Linuxmint iyidir. İlk linuxla pardus üzerinden 2008di o ara tanıştım. Maalesef mağaza kültürü olmadığından içinde gelenşeylerle idare ediliyor son 10yıldır mağaza olayı çıktı ve kod durumu kalktı diyebilirim.

Aşağıdaki dağıtımlar Mint ve zorinos baya windows ile benzerdir. Solus ve deepin ise macos gibi bir dağıtım.

1747554951094.webp

Geri