Windows zorlama sorunları

Bu özellik yıllardır hepsinde var zaten :) ama bu dediğim gibi oyunu radeonu yğkleyemedim sorunu onlarda yaşıyorum internetten indirdiğim ptogramları yükleyemiyorum sadece.
Radeon ekran kartı driverimi indiriyorsun yoksa radeon isminde oyunmu var anlayamadım ne yapmak istediğini.

Linuxta oyun indirip çalıştıramıyorsan oyunun windows versiyonunu indir Wine ve Lutris ile açmayı dene. Başkada ne önerebilirim bilemiyorum. Genelde Windows oyunları oynamıştım Mint'te çünkü Linux oyunları çok eskiden kalma.

Şimdiyse oyun için kullanmıyorum Düz internet işlerimi ve hesaplarımı kontrol ediyorum. Güvenlik bakımından Linuxtayım yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Linuxmint iyidir. İlk linuxla pardus üzerinden 2008di o ara tanıştım. Maalesef mağaza kültürü olmadığından içinde gelenşeylerle idare ediliyor son 10yıldır mağaza olayı çıktı ve kod durumu kalktı diyebilirim.

Aşağıdaki dağıtımlar Mint ve zorinos baya windows ile benzerdir. Solus ve deepin ise macos gibi bir dağıtım.

Alıntıyı görüntüle
MacOS görünümü için ElementaryOS öneririm ama çoğu zaman sorunlara denk geldiğimden kullanmayı bıraktım.
Marketin açılmak isteyip açılamaması ve güncelleme sırasında donması takılması. Yok yani yarım yamalak gibi sistem olmuş. Şimdi ne durumda bilemem.

Radeon ekran kartı driverimi indiriyorsun yoksa radeon isminde oyunmu var anlayamadım ne yapmak istediğini.

Linuxta oyun indirip çalıştıramıyorsan oyunun windows versiyonunu indir Wine ve Lutris ile açmayı dene. Başkada ne önerebilirim bilemiyorum. Genelde Windows oyunları oynamıştım Mint'te çünkü Linux oyunları çok eskiden kalma.

Şimdiyse oyun için kullanmıyorum Düz internet işlerimi ve hesaplarımı kontrol ediyorum. Güvenlik bakımından Linuxtayım yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MacOS görünümü için ElementaryOS öneririm ama çoğu zaman sorunlara denk geldiğimden kullanmayı bıraktım.
Marketin açılmak isteyip açılamaması ve güncelleme sırasında donması takılması. Yok yani yarım yamalak gibi sistem olmuş. Şimdi ne durumda bilemem.

Doğrudur benim kullandığım zaman pek denk gelmedi. Örnek veriyorum xfce kulandıysanız mateye yada cinnamona geçin. Ayrıca zorinos baya kalitelidir.

kral nasıl yapabilirim bunlara bilgim yok çok fazla
Detaylı paylastım:

Detaylı paylastım:
Bunları yaptıydım olmadı çok uğraştım sonra formatı mecbur bastım. 2 Pc var biri masaüstü oyun için diğeri notebook günlük kullanım vb notebooku linuc yaptım masaüstü mecburen windowsda kaldı.

Konuyu unutmuştum. Radeon linuxta windowsdaki gibi değilmiş ve programlar baya eksik var ama minti hala kullanıyorum. Bluetooth sorunu var biraz o cans sıkıyor. Açılışta sürekli devre dışı kalıyor. Araştırma yaptım sudo ile denedim hatta bir daha format bastım mintte bu sorun çözülmez

one drive uygulamalrdan komple kaldırılıyor onda sıkıntı yok ta; edge sıkıntı.kaldırılmıyor.bunun sebebi de sanırım görev çubuğunda çıkan haberler vs. veya konum belirleme gibi programların edgeden faydalanması.bu yüzden kaldırsan da otomatik kuruyor.aslında ben home sistem kurdum.bu işletim sistemi hafif sürüm olmalıydı.windows kurarken birçok özellik kurmaması gerekirdi.win 12 de yapmaz belki microsoft bunu.ben ev kullanıcısıyım ben napayaım co pilotmuş one drive mış falan.bana oyunu performanslı oynatsın, filmi sıkıntısız oynatsın yeter.office programlarına bile ihtiyacım olmuyor.not defteri yetiyor.

one drive uygulamalrdan komple kaldırılıyor onda sıkıntı yok ta; edge sıkıntı.kaldırılmıyor.bunun sebebi de sanırım görev çubuğunda çıkan haberler vs. veya konum belirleme gibi programların edgeden faydalanması.bu yüzden kaldırsan da otomatik kuruyor.aslında ben home sistem kurdum.bu işletim sistemi hafif sürüm olmalıydı.windows kurarken birçok özellik kurmaması gerekirdi.win 12 de yapmaz belki microsoft bunu.ben ev kullanıcısıyım ben napayaım co pilotmuş one drive mış falan.bana oyunu performanslı oynatsın, filmi sıkıntısız oynatsın yeter.office programlarına bile ihtiyacım olmuyor.not defteri yetiyor.
bana göre windows tamamen oyun serisinden yavaştan çıkıyor gibi geliyor win 7 den sonraki işletim sistemlerine bakarsak. Aslında linuxu tamamen iyileştirseler çok kişi linuxa geçer oda şuanlık sade ofis gibi.

Geri