Arama sonuçları: *

1. Gordiac

Sistematik, tam bir şekilde GIMP'i nasıl öğrenebilirim?

Korsna olarak kendinizi geliştirin maddi açıdan yeterli duruma gelince alırsınız . Bende genel olarak korsana karşıyım ama mevcut maddi kısıtlamalar itiyor ister istemez
  2. Gordiac

Sistematik, tam bir şekilde GIMP'i nasıl öğrenebilirim?

adobe programlarına yogunlaşman daha iyi olmaz mı ?
  3. Gordiac

KAFAYI YİCEM NASIL YAZILIM ÖĞRENEBİLİRİM?

Dil değiştirsen de bir fark yaratmaz ki dillerin hepsi neredeyse mantık olarak aynı mesela bak örnek veriyorum javadaki switch yapısı ile kotlindeki when yapısı mantık olarak tamamen aynı arkadaş bunların yapılışını ezberlemeye çalışıyor mantığını kavraması lazım
  4. Gordiac

KAFAYI YİCEM NASIL YAZILIM ÖĞRENEBİLİRİM?

Çünkü ezber yapmaya çalışıyorsun kardeşim benim mantığını kavra class nedir fonksiyon nedir bil sadece yapılışını ezberleme aynı hataya önceleri bende düşüyordum zamanla gördüm ki aslında bunun hiç bir önemi yok mantığını kavrayınca istediğim kütüphaneleri rehberlerle istediğim şekilde...
  5. Gordiac

AMD Radeon Software güncellemesi ne kadar yer kaplar?

Güncelleme denen şey var olan programın sorunlarının düzeltilmesidir fakat bu yeni sorunların çıkmayacağı anlamına gelmez her güncelleme genellikjle güzel olsa da kötü yanlarıda olabilir bu yüzden hemen güncellemeyin kararlı sürüm gelene kadar bekleyiniz .
  6. Gordiac

Yazılım İçin Tavsiye

Öncelikle kendini geliştirmeye karar verdiğin için seni tebrik ederim kardeşim benim tavsiyem ise ilk önce hangi alana yöneleceğini seçmelisin . Örneğin Mobil uygulama geliştirmek mi istiyorsun ? Web sitesi mi yapmak istiyorsun ? Veritabanı işlemleriyle mi ilgilenmek istiyorsun ...
  7. Gordiac

'1milyonistihdam' BTK Akademi Rehberi [Güncelleme]

Ben genel olarak insanlara temel eğitimi aldıktan sonra dokümanlar üzerinden gitmelerini tavsiye ederim Dokumanlar gerçektende çok işe yarıyor
  8. Gordiac

'1milyonistihdam' BTK Akademi Rehberi [Güncelleme]

Düzgün bir şekilde eleştirmek gerekirse herşeyi yüzeysel anlatmışlar çoğu ders boş udemy'den kopyala yapıştır başka bir şey değil
  9. Gordiac

Laptop'larda Free Dos ne dmek

Mesela bende windows 10 pro var eğer benimle iletişime geçip gerekli adımları istersen yardımcı olurum
  10. Gordiac

Laptop'larda Free Dos ne dmek

Kendin kurman daha iyi olur ben kendim kurdum 15 k lık laptop 12 ye denk geldi bana mesela 1624434558 Sıkıntı olmaz donanım arşivi rehber kısmında lisanslı gibi cmd yolu ile işletim sistemine key yerleştirebiliyorlar 1624434638...
Top Bottom