Arama sonuçları: *

1. A

Türktelekom a başvuramıyorum

Hocam bayiye gitsem bu fiyata hayatta bişey vermezler muadili bir paket 400 liralarda ayrıca fiyatına iyice baktım. 280+4 lirada vergi birde ilk ay sadece 30 TL açtırma ücreti sonra sabit baya uygun yani. Kampanyanın bitmesine 5 gün kaldı diyor saçma açık olmaması
  2. A

Türktelekom a başvuramıyorum

Tahahütüm bitiyor türk telekoma geçicem linkteki tarifenin fiyatı baya uygun geldi ama başvura bastığımda sayfa bulunamadı diyor. https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/prime-dusun-40gb-tarifesi-yeni
  3. A

Öneri Bağcılar'lılara Müjde TÜRKNET GİGAFİBER geliyorrr

Buca Atatürk mahallesinin birçok yerinde yıllardır var
  4. A

Türktelekom cayma bedeli ödermi

Cayma bedeli 140 TL gözüküyor toplam mı bu yoksa 140 x 8 gibi mı oluyor
  5. A

Türktelekom cayma bedeli ödermi

Merhaba şuan telefonumda Vodafone kullanıyorum türktelekom selfy de kendime uygun bir tarife buldum ona geçmek istiyorum ama belli bir cayma bedeli çıkıyor sanırım 150tl civarı bunu türktelekom karşılıyor mu
  6. A

Millenicom iptal edemiyorum yardım

E devlet üzerinden başvurdum
  7. A

Zaten e devlet şifresiyle giriyom. İnternet bankacılığıyla girince oldu
  8. A

Denedim e imza ile giriş yapın falan dedi
  9. A

Kafayı yicemmm. Turkcel Superonline a başvurdum adamlar benim iptal ettirme kalmadan 1 saat sonra geldiler bağladılar. Millenicom u arıyorum robot çıkıyor onunla bişey yapamıyorum WhatsAppa yazıyorum iptal diye sorununuz ne hız düşüklüğü falan diyorum arıza kaydı oluşturuyor ama iptal etmiyor...
  10. A

Öneri F/P Taşınabilir İnternet Önerisi

Taşınabilir internetlerin hiçbiri Fiyat performans değil
  11. A

Modem dahil İSS önerisi

Aile evimde turkcelli 1 sene hafta 3 4 kere aradım Superonline fiber kullanıyordum modemin 5ghz i yine anlattığım gibi 2.4 de aradı kesilip geliyordu müşteri hizmetlerini arıyorum şuan bağlantınız normal bir şey gözükmüyor diyo. Diyorum her zaman olmuyor 1dk içinde kesiliyor ve geliyor sistemde...
  12. A

Modem dahil İSS önerisi

Hocam dandik modemler 1 yıl olmadan sorun yaratmaya başlıyor anlık kesilmeler vb. Şuan kullandığım Turkcell modeminde de 5ghz düzgün çalışmıyor bağlanıyorum 10sn sonra kesiliyor ve 5ghz birden gidiyor uzun süre geri gelmiyor. Kaç yıl çektim bunu ailemede anlatamıyorum o zaman bişey olmaz 2dk...
  13. A

Modem dahil İSS önerisi

Yaklaşık 10 aydır millenicom kullanıyorum. Superonline fiber altyapım var bu sebeple millenicom üzerinden fiber 100mbps hız paketi alıyordum fakat 10 ay içinde 120tl olarak başladığım paket 180tl oldu daha da artacak gibi daha farklı bir iss geçmek istiyorum fakat modemim yok. Kullandığım...
  14. A

Yardım Millenicom 180 TL olmuş yeni ISS arıyorum sizce en uygun ve mantıklısı hangisi ?

Bende millenicom kullanıyorum evde superonline fiber var onun altyapısını kullaniyodu 100mbps aliyodum ama 180tl de abartı olmuş bende değiştircem sanırım VDSL de altyapı sorgusunda 80mbps gözüküyor herhangi bir iss de
  15. A

TV paketi önerileri.

Türkcell superonline kullanabilirsin hem internet hem de televizyon. Televizyonundan çok memnunum. İnternettinden de çok olamsada memnunum ama yanında verdikleri modem çok kötü
  16. A

Türknet nasıl bir saglayici

Genel olarak iyi ama Eğer modeminiz çok fahiş bir fiyattan modem satıyorlar. 12 ay taksiyle ayda 60 lira
  17. A

Modem dagil uygun fiyatlı internet önerisi

Hayır 12 ay boyundu her ay 160 tl oduceksin dediler daha sonra modem senin olucak taksit bitince 100tl ödücekmişin müşteri hizmetlerini aradım
  18. A

Oda 12 vade ile aylık 30 lira ücreti istiyor ben büyük ihtimal max 8 ay falan kullanıcam eskiden ilk faturada çok küçük bir ücret karşılığı modemi şirketler verirdi daha sonra sözleşme bitiminde modemi geri alırlardı. Bu sistem kalmadımı artık
  19. A

Daha önce turknet bağlatmaya karar vermiştim. Fiyat 99.90 olarak gözüküyordu fakat modem almak isteyince aylık modem taksiti ile 160tl oluyor öğrenciyim açıkçası çok fazla. Modem dahil uygun fiyatlı internet önerisi Altyapım 81mbps kadar destekliyor
  20. A

Türknet Uzak Mesafe Problemi YARDIM

Yalnız 82 değerini siz internetteki tahmini veriler üzerinden görüyorsunuz. Sistemde VDSL kutusu 3. direkte gözüküyordur ama belki bir tamirat sonucu 5. direğe taşınmıştır sisteme işlenmemiştir. Gerçekte direk sizden uzaklaştığı için altyapınız 60mbps destekliyordur bence durduk yere paketinizi...
Top Bottom