Tivibu dan güncelleme gelmeden önce çok memnundum son 3 aydır ne seç izle kullanabiliyorum ne de geri alarak izleme paket kaybı yaşanıyor kapatınca da düzeliyor netspeed den memnun musunuz ve fiyatları nasıl?Bende Turk Telekomdan NetSpeed'e gectim ayrica tivubum vardi sadece interneti iptal ettim o sekil de oluyor tivibu icin Turk telekom internetine ihtiyac yok.
Valla bilemiyorum hocam ben 5 senedir tivibu kullaniyorum cok memnunum hem fiyat olarak hemde kalite olarak paket kayiplarida iss yada altyapinizdan kaynakli olabilir. Netspeede gelecek olursak memnunum fiyatlarida ucuz. 100 mbps paket 99 tl 35 mbps paket 2 tane var biri 84 digeri 56tl. Ayrica davet kodu ilede indirim alabilirsiniz. Ama haziran zami gelmedi daha gelirsede turkneti gecmez buyuk ihtimal cunku turknet zam yaptiktan sonra netspeed abone sayisini arttirdi iyice. 2 aylik deneyimimi su konuda paylastim bakabilirsiniz orayada.Tivibu dan güncelleme gelmeden önce çok memnundum son 3 aydır ne seç izle kullanabiliyorum ne de geri alarak izleme paket kaybı yaşanıyor kapatınca da düzeliyor netspeed den memnun musunuz ve fiyatları nasıl?