Neler Yeni

TV paketi önerileri.

Roar7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed Şimşek
İyi günler benim şuanda kullandığım İnternet türktelekom TV paketi ise tivibu İnterneti Türknet e geçirmeyi düşünüyorum ama tivibu yerine neye geçeceğimi bilmiyorum ne önerirsiniz

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Bende Turk Telekomdan NetSpeed'e gectim ayrica tivubum vardi sadece interneti iptal ettim o sekil de oluyor tivibu icin Turk telekom internetine ihtiyac yok.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Türkcell superonline kullanabilirsin hem internet hem de televizyon.
Televizyonundan çok memnunum. İnternettinden de çok olamsada memnunum ama yanında verdikleri modem çok kötü

Roar7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende Turk Telekomdan NetSpeed'e gectim ayrica tivubum vardi sadece interneti iptal ettim o sekil de oluyor tivibu icin Turk telekom internetine ihtiyac yok.
Tivibu dan güncelleme gelmeden önce çok memnundum son 3 aydır ne seç izle kullanabiliyorum ne de geri alarak izleme paket kaybı yaşanıyor kapatınca da düzeliyor netspeed den memnun musunuz ve fiyatları nasıl?

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Tivibu dan güncelleme gelmeden önce çok memnundum son 3 aydır ne seç izle kullanabiliyorum ne de geri alarak izleme paket kaybı yaşanıyor kapatınca da düzeliyor netspeed den memnun musunuz ve fiyatları nasıl?
Valla bilemiyorum hocam ben 5 senedir tivibu kullaniyorum cok memnunum hem fiyat olarak hemde kalite olarak paket kayiplarida iss yada altyapinizdan kaynakli olabilir. Netspeede gelecek olursak memnunum fiyatlarida ucuz. 100 mbps paket 99 tl 35 mbps paket 2 tane var biri 84 digeri 56tl. Ayrica davet kodu ilede indirim alabilirsiniz. Ama haziran zami gelmedi daha gelirsede turkneti gecmez buyuk ihtimal cunku turknet zam yaptiktan sonra netspeed abone sayisini arttirdi iyice. 2 aylik deneyimimi su konuda paylastim bakabilirsiniz orayada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,419
Üyeler
160,846
Son üye
Yigit42
Top Bottom