Neler Yeni

Modem dagil uygun fiyatlı internet önerisi

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Daha önce turknet bağlatmaya karar vermiştim. Fiyat 99.90 olarak gözüküyordu fakat modem almak isteyince aylık modem taksiti ile 160tl oluyor öğrenciyim açıkçası çok fazla. Modem dahil uygun fiyatlı internet önerisi
Altyapım 81mbps kadar destekliyor

şahin doğan

80+ Platinum
millenicom öneririm bu aya özel 100 mbps 100 tl

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
millenicom öneririm bu aya özel 100 mbps 100 TL
Oda 12 vade ile aylık 30 lira ücreti istiyor ben büyük ihtimal max 8 ay falan kullanıcam eskiden ilk faturada çok küçük bir ücret karşılığı modemi şirketler verirdi daha sonra sözleşme bitiminde modemi geri alırlardı. Bu sistem kalmadımı artık

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Furkan Demirtaş
Daha önce turknet bağlatmaya karar vermiştim. Fiyat 99.90 olarak gözüküyordu fakat modem almak isteyince aylık modem taksiti ile 160tl oluyor öğrenciyim açıkçası çok fazla. Modem dahil uygun fiyatlı internet önerisi
Altyapım 81mbps kadar destekliyor
TürkNet diğerleri arasında en mantıklısı aslında o tahsil ettikleri kurulum ücreti, modem ücreti değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oda 12 vade ile aylık 30 lira ücreti istiyor ben büyük ihtimal max 8 ay falan kullanıcam eskiden ilk faturada çok küçük bir ücret karşılığı modemi şirketler verirdi daha sonra sözleşme bitiminde modemi geri alırlardı. Bu sistem kalmadımı artık
Hala öyle, kendin ekstra ücret ödeyip standart modemin dışında modem almazsan.

mertali45

80+
bence turknet geç ben 85 dowload 8 uploud gayet memnunum herkes gibi. vdsl modemin varsa alma yoksa bu hızları alman için almalısın. ve kurulum ücreti alıyorlar sadece onu da taksit ile bölüyorlar faturaya o kadar. belki başvururken modem de satabiliyorlar faturaya ek sorman lazım taksit ile o da. ben öyle aldım kurulum + modem +fatura ücreti

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TürkNet diğerleri arasında en mantıklısı aslında o tahsil ettikleri kurulum ücreti, modem ücreti değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hala öyle, kendin ekstra ücret ödeyip standart modemin dışında modem almazsan.
Hayır 12 ay boyundu her ay 160 tl oduceksin dediler daha sonra modem senin olucak taksit bitince 100tl ödücekmişin müşteri hizmetlerini aradım

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Furkan Demirtaş
Hayır 12 ay boyundu her ay 160 TL oduceksin dediler daha sonra modem senin olucak taksit bitince 100tl ödücekmişin müşteri hizmetlerini aradım
Ücretli farklı modem alırsan öyle, ücretsiz modem veriyorlar ekstra modem almak istemeyip stok modemi kullanmak istersen.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ömer Keskin
Başka operatörden geçiş yapıyorsan kurulum ücretide almıyorlar. Modem almak zorunda değilsin modem varsa tabi. Diğer türlü zaten modem almak zorunda kalacaksın. 12 aya bölüyorlar rahat rahat ödüyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,431
Üyeler
160,846
Son üye
aslanafcw
Top Bottom