Arama sonuçları: *

1. Birol Azak

Gibirnet davet kodu olan?

özelden atabilirim hocam hala ihtiyacın varsa
  2. Birol Azak

Yardım GİBİRNETE geçilir mi?

Yaklaşık 3 senedir aktif kullanıyorum yukarıdaki arkadaşın dediği gibi planlı kesintiler haricinde neredeyse hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim.
  3. Birol Azak

TurkNet 300 Lira Olmuş?

Gibirnet 240 tl 1 sene fiyat garantisiyle taahütsüz bir şekilde veriyor internet. Ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ve sözlerini gerçekten tutuyorlar.
  4. Birol Azak

Gıbırnet'e geçilir mi ?

2 senedir aktif gibirnet kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim. Müşteri hizmetleri başta çok çok iyiydi sonradan biraz bozdu ama çoğu firmadan hala çok daha iyiler bence
  5. Birol Azak

Gibir net 1000mbps veriyor????

Hangi ilde oturuyorsun hocam ?
  6. Birol Azak

Gıbırnete geçilir mi?

2 yıla yakındır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim
  7. Birol Azak

GıbırNet Hakkında Yorumlarınızı Almak İstiyorum

Hocam ben 1.5 senedir gibirnet kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Sadece ilk başlarda müşteri hizmetleri çok iyiydi tak diye bağlanıyordu son zamanlarda bağlanması bir tık uzun sürüyor ama kötü diyemem sadece eskisinde göre biraz uzun sürüyor bağlanmak.
  8. Birol Azak

ALDIĞINIZ ISS SONUÇLARINI ATIN GÖRELİM !

Gibirnet 100 mbps paket var altyapı max 70 destekliyor , bina eski olduğundan altyapıdan kaynaklı çok kopma oluyor diye 52 ye sabitledim memnunum .
  9. Birol Azak

Yardım Gibirnet mi Comnet mi ?

1.5 senedir gibirnet kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.
  10. Birol Azak

100 MBit F/P internet

Gibirnet adamdır
  11. Birol Azak

GİBİRNET Nasıldır? (BB TURKNET)

Ben 2 yıla yakındır kullanıyorum gibirnet hiç sorun yaşamadım
  12. Birol Azak

Comnet vs Gıbırnet vs Netspeed (ISS)

2 yıla yakındır gibirnet kullanıyorum çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.
  13. Birol Azak

Yardım Gıbırnet Bazı Site Ve Uygulamalara Girememe Sorunu

Hocam gibirnette genel sorun var şuan hem internette sorun var hem de müşteri hizmetlerine ulaşmada sorun var 1-2 güne düzelir umarım
  14. Birol Azak

Gibirnet çöktü mü?

Vallaha hocam bende anlamadım bütün türkiyede gitti sanırım gibirnet
  15. Birol Azak

Gibirnet çöktü mü?

Hocam şimdi discord yetkilileriyle görüştüm bi tane ana kutu arıza yapmış onu taşıyolarmış
  16. Birol Azak

Gibirnet çöktü mü?

Hocam hem internetim gitti hem siteye giremiyorum hemde telefonu açmıyorlar 1.5 senedir sorunsuz kullanıyordum içime bir kurt düştü şimdi
  17. Birol Azak

GIBIRNet'ten Uzak Durun Lütfen Dertsiz başınıza dert almayın

Bende sadece 1 kere tjk'nın sitesine girememe sorunu yaşamıştım onda da modemi kapattım 5dk sonra açtım ip sıfırlanınca düzelmişti
  18. Birol Azak

Hocam birde attığınız DNS'ler bende de ekli fakat dediğiniz sitelere girebiliyorum başka bir sorun olabilir sizde
  19. Birol Azak

Hocam telefonla arayınca açmıyorlar mı ? Ben 1-2 dakika içinde bağlanıyordum biraz sert bir dille konuşursanız belki yardımcı olurlar
  20. Birol Azak

Ben 1.5 senedir aktif kullanıyorum ne kalite konusunda ne de müşteri hizmetleri konusunda hiç sorun yaşamadım. Senin adına üzüldüm umarım çözebilirsin sorunu.
Top Bottom