Altyapin iyiyse sıkıntı yaşamıyorsun100 mbps 110 TL piyasanın en uygunu sanırım sizce geçilir mi?
Haziranda zam yapacaktı benim sorduğumda oyleydi.100 mbps 110 TL piyasanın en uygunu sanırım sizce geçilir mi?
Hatırladığım kadarı ile en son fixnet'e sordum haziran için zam planı yok denilmişti ama gelmeyecek anlamına gelmez tabii ki bir müşteri hizmetlerine danışın derim.100 mbps 110 TL piyasanın en uygunu sanırım sizce geçilir mi?
9 aydır kullanıyorum ben ufak tefek sorunum oldu olmadı değil ama geçici şeylerdi. Müşteri hizmetleri de gayet yardımcı oluyor sıkıntı yaşamadım diyebilirim bu zamana kadar. Ücreti makul bir şekilde artar ve piyasanın altında kalmayı başarılarda degistirmeyide düşünmüyorum67mbps destekliyor olması lazım. Müşteri hizmetleri falan nasıldır?
Bu bilgileri istiyorlar.Kimlik bilgisi falanda istiyor doğum tarihi tc bunlara gerek var mı?
Millenicoma geçtiğimde e devlet falan uğraşmadım ama.Bu bilgileri istiyorlar.
https://www.fixnet.com.tr/anasayfa Örnek 1 paket seç transfer de gine istenmekte fixnet bile istiyor sonra e-devleten onay veriyon 1dk içinde başvuru işlemi bitiyor. Sonra 48 saat süreç başlıyor.
E-Devlet sistemine geçiş yapan sanırım ilk fixnet firması. Ve sonra diğer firmalarda sanırım e-devlet sistemini kullanmaya başladı sana önerim 1dk sürmeden başvur siteden sonra e-devleten onayla 48 saat süreç başlasın. Veya müşteri hizmetlerini ara geçiş yap sonra e-devleten onayla.Millenicoma geçtiğimde e devlet falan uğraşmadım ama.
Fixneti de çok duymadım güvenilir midir acaba?E-Devlet sistemine geçiş yapan sanırım ilk fixnet firması. Ve sonra diğer firmalarda sanırım e-devlet sistemini kullanmaya başladı sana önerim 1dk sürmeden başvur siteden sonra e-devleten onayla 48 saat süreç başlasın. Veya müşteri hizmetlerini ara geçiş yap sonra e-devleten onayla.