Türknet zamlarından sonra Gıbırnet'e geçmiştim ben de, yaklaşık 6 ay oldu sanırım. Genel arızalar (çoğu firma Türk Telekom altyapısını kullandığından dolayı, TT altyapısıyla internet veren firmaların genelinde yaşanan arızalar) dışında tek bir kez 5-6 saat civarında internet kesintisi oldu. Ara ara gelip gidiyordu. Bu 6 saatlik süre içerisinde müşteri hizmetleri hem Whatsapp'tan hem sitelerinden hem de telefon numaralarından geri dönüş sağlamadılar. Meğer problem Gıbırnet özelinde, ülke genelindeymiş. Kesintinin 3. saatinde falan "Genel arıza var, çözmeye çalışıyoruz." gibi bir yazı paylaştılar Instagram'dan, başka hiçbir bildiri olmadı. Onun dışında akşam saatleri biraz hızım düşüyor gibi oluyor, o da muhtemelen IP V4'ten kaynaklı. IP V6'yı da Türknet'ten başka veren (varsa da) duymadım. Dolayısıyla Türknet dışında hizmet aldığın her yerde bu sorunu yaşarsın (eğer herhangi birinde yaşıyorsan) muhtemelen, Türknet'te zaten IP V6'yı otomatik veriyor mu, yoksa özel olarak mı isteniyor onu bilemiyorum. Bunlar dışında Gıbırnet iyi, fiyatının diğerlerine oranla daha ucuz olması benim tercih etme sebebimdi.