Arama sonuçları: *

1. D

Türk Telekom Mbps sorunu

kablolu mu test yapıyorsunuz?
  2. D

Yardım Milleni.com Nasıldır ?

Millenicom iyi midir, bir fiyata anlaşıyorsun ertesi ay zam geliyor ve yeni müşteri olurken bu zam meselesinden bahsedilmiyor.
  3. D

comnet tavsiye eder misiniz?

2 seneye yakın oldu. Gayet memnunum.
  4. D

Türknet 400₺ oldu tamam mı devam mı

Böyle saçma fiyat politikası olmaz. 16 mbps de aynı fiyat. 1000 mbps de. Sürekli zam yapmadan önce bunu çözmeleri lazım.
  5. D

ComNet Türkiye Geneli İnternet kesildi

Geldi şu an
  6. D

Turknetten baska bir internete geçeceğim

Bunu müşteri temsilcisi müşteriye söylemiyor yeni abone alırken. Simdi fiyat bu 10 gun sonra şu olacak demiyor. Sorun o.
  7. D

Hocam evet duyuru yapiyolar şu tarihte zam gelecek diye ama zamdan 10 gün önce gelen müşteriye eski fiyatı söyleyip zam geleceğini söylemiyorlar. Kişi millenicoma geçince 10 gün sonra zammı yapıştırıyorlar. Bizzat bir yakınım yaşadı bu durumu. Ben farkettim vazgeçtik millenicoma gecmekten
  8. D

Kampanyalı fiyattan abone oluyorsunuz. Fiyatlarımız cok uygun bilmem ne. 1-2 ay sonra bir bakmışsınız kampanyasız fiyattan ücretlendirmeye başlıyorlar.
  9. D

Millenicom da kullandım uzun süre. Hizmetten memnundum. Ama abone olduktan 1 ay sonra ücretin artması gibi garip durumlar oluyor. Ucuz fiyattan müşteri çekiyorlar. Sonra bir anda fatura yukseliyo4
  10. D

Türknet zamların dan sonra yeni tarayıcı arıyorum

Ek olarak mobil uygulama üzerinden abonelik sağlarsanız evrak gönderme derdi de yok. Nfc ile kimliğinizi taratıyorsunuz. Yeterli oluyor
  11. D

Web sitesinden hemen abone ol demelisiniz. Daha sonrasında mevcut interneti taşımak istediginizi sececeksiniz.
  12. D

Comnet ön ödemeli. 12 ay ödediğiniz takdirde aylık 109 tl. Siz hali hazırda Turknetteyseniz portunuzu koruyarak Comnete geçiş yapacaksınız. 1 Subatta comnete de zam gelecek. Mevcut müşterilere mesajla bilgilendirme yapıldı.
  13. D

8 aydir fiber 100 mbps comnet kullaniyorum. 1 sene daha sürem var. 1 Şubat'ta zam gelecek. Zam gelmeden uzatacagım süremi. Nerede oturuyorsunuz, yardımcı olmaya çalışayım?
  14. D

Comnet'e Abone Oldum Ancak Korkmaya Başladım

Hocam altyapınız iyiyse sıkıntı yaşamazsınız. 8 aydır daha destek ihtiyacim olmadi. 1 sene daha sürem var. 1 Şubat'ta zam gelecek. Zam gelmeden tekrar uzatacagım
  15. D

Comnet'e Abone Oldum Ancak Korkmaya Başladım

8 aydir comnetteyim. Fiber 100 paketini kullanıyorum. Altyapınız iyiyse problem yaşamazsınız.
  16. D

4 Aylık Netspeed Deneyimim

Kod paylaşmak için 3 gün deneyimim, 5 gün deneyimim diye konu açılır oldu
  17. D

Millenicom mu netspeed mi

yakın zamanda yeni bağlatanlara da gelecek bu fiyatlar. 1-2 ay için geçerli değil evet.
  18. D

comnet fiyat aylık mı yoksa peşin ödememi?

Ttnetin ucuzlamasini beklemeyin hocam. Netspeed ve gıbırnet zam yaptı bile. Yakında comnette zam yapacak. Bilginiz olsun.
  19. D

comnet fiyat aylık mı yoksa peşin ödememi?

Bankaya Göre değişiyor enpara 6, ziraat 4 taksitti yanlış hatirlamiyorsam 1665589010 Peşin ödüyorsunuz enpara ya da ziraat kredi kartıyla. Harcama donemicine yansıyınca 6 ya ya da 4 e boluyorsunuz 1665589137 Ben tavsiye ederim. Altyapınız iyiyse
Top Bottom