Neler Yeni

Comnet'e Abone Oldum Ancak Korkmaya Başladım

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Aradaşlar Selam Comnete Abone Oldum, Ancak Korkmaya Başladım. İlk Korkum Abonelik Sözleşmesinde. Arkadaşlar İnternet Sitelerindeki Evrakta 7 Sayfa Var Ve Boş Sayfa Yok. Ancak İndirip İmzalattığı Belgelerde 8 Sayfa Var Ve Son Sayfada Boş Kağıda İmza Atmanızı İstiyorlar :
Alıntıyı görüntüle

Ayrıca Bazı Forumlarda Kullanıcıya Belirtmeden İnterneti İptal ettiklerini Duydum. Ben 12 Aylık İnternet Aldım, Şimdi bana belirtmeden interneti iptal ederlerse parayı alabiliyor muyuz ?

Netspeedden geçtim. Kullanan Arkadaşlar Konuya gelirse sevinirim.

Ayrıca Hatalı Arıza Bildirimi Nedir ?
Alıntıyı görüntüle
Neye Göre Hatalı Bildirim ?
İki durum da çok şüpheli. Gerçekten haklısınız, neye göre hatalı?
Kağıt durumu sadece komik orası ayrı :kekw:

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
8 aydir comnetteyim. Fiber 100 paketini kullanıyorum. Altyapınız iyiyse problem yaşamazsınız.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Aradaşlar Selam Comnete Abone Oldum, Ancak Korkmaya Başladım. İlk Korkum Abonelik Sözleşmesinde. Arkadaşlar İnternet Sitelerindeki Evrakta 7 Sayfa Var Ve Boş Sayfa Yok. Ancak İndirip İmzalattığı Belgelerde 8 Sayfa Var Ve Son Sayfada Boş Kağıda İmza Atmanızı İstiyorlar :
Alıntıyı görüntüle

Ayrıca Bazı Forumlarda Kullanıcıya Belirtmeden İnterneti İptal ettiklerini Duydum. Ben 12 Aylık İnternet Aldım, Şimdi bana belirtmeden interneti iptal ederlerse parayı alabiliyor muyuz ?

Netspeedden geçtim. Kullanan Arkadaşlar Konuya gelirse sevinirim.

Ayrıca Hatalı Arıza Bildirimi Nedir ?
Alıntıyı görüntüle
Neye Göre Hatalı Bildirim ?
Screenshot_2023-01-22-14-22-34-348.jpg
7.sayfaya bakarsan 7/7 yazmış yani toplam 7 sayfa varmış ve 7.si sonuncu sayfaymış. 8.sayfa websitesi hatası bence. Sen 7 sayfayı imzalayıp gönder neden 8i imzalamadınız derse imza atmamı gerektiren bir metin yoktu dersin.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Eğer sıkıntı olmazsa miss gibi kullanırım neden olmasın, 83 TL ödedim sonuç olarak aylık. Umarım çok iyidir. Bu Arada İnternet sitelerine belge yükleyemiyorum neden acaba ?
Hocam altyapınız iyiyse sıkıntı yaşamazsınız. 8 aydır daha destek ihtiyacim olmadi. 1 sene daha sürem var. 1 Şubat'ta zam gelecek. Zam gelmeden tekrar uzatacagım

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Hocam altyapınız iyiyse sıkıntı yaşamazsınız. 8 aydır daha destek ihtiyacim olmadi. 1 sene daha sürem var. 1 Şubat'ta zam gelecek. Zam gelmeden tekrar uzatacagım
Hocam Belgeleri Telefon Kamerasıyla Çekip Atıyoruz Değil Mi ? Ayrıca Kargoya Götüreceğim zaten, ancak belge yüklemesi yapamıyorum şuan.

Not: Sorunu Çözdüm. Belgeleri PDF'e dönüştürmek lazımmış.

Son düzenleme:

RAMSES

80+
Boş bir sayfaya imza atmanızı sizden kim istiyor ?
Dolu sayfaya imza atın olsun bitsin.
Siz mobil uygulamadan da başvuru yapınca aynı imzalamış oluyorsunuz bir şey fark etmiyor...

Firma sizi telefonla arayıp gel kardeşim benden hizmet al vb şeyler kullandı mı veya zorunlu tuttum mu ? Asıl bu firmalardan korkun.
Zorla hizmet vermiyor. Boş sayfaya imza atmayın diğer sayfanın en altına atın.

2 senedir kullanıyorum alt yapınız iyiyse sorun yaşamazsınız.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sen imzala yollada yeni madde gelirse eklemesi kolay olsun 🤣🤣 Yoksa 3 kağıtçılığı nasıl yapacaklar 🤭🤭

Top Bottom