Neler Yeni

comnet fiyat aylık mı yoksa peşin ödememi?

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
H
1665576448649.png

arkadaşlar şimdi sorum 1 ay, 3 ay, 6 ay, 12 ay fiyatlar farklı ya şimdi taahhüt mü bunlar yoksa peşin ödersek mi o fiyat ile veriyorlar çözemedim? bileniniz cevaplarsa sevinirim

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Selim
Alıntıyı görüntüle

arkadaşlar şimdi sorum 1 ay, 3 ay, 6 ay, 12 ay fiyatlar farklı ya şimdi taahhüt mü bunlar yoksa peşin ödersek mi o fiyat ile veriyorlar çözemedim? bileniniz cevaplarsa sevinirim
Taahhüt yok dediğine göre peşin ödeme istiyorlar. Beğenmeyip çıktığında kalan parayı geri alacaksın muhtemelen.

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
H
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Taahhüt yok dediğine göre peşin ödeme istiyorlar. Beğenmeyip çıktığında kalan parayı geri alacaksın muhtemelen.
200 mbps 189 tl uygun geldi. peşin ise zor ödemem benim için ondan sorayım dedim bilen vardır diye comnet kullanan vardır illa grupta diye

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
200 mbps 189 TL uygun geldi. peşin ise zor ödemem benim için ondan sorayım dedim bilen vardır diye comnet kullanan vardır illa grupta diye
200mbps alsanda 200mbps gelicek mi altyapı sorgulaması yaptın mı?

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
200 mbps 189 TL uygun geldi. peşin ise zor ödemem benim için ondan sorayım dedim bilen vardır diye comnet kullanan vardır illa grupta diye
Ziraat enpara gibi kartlarla peşin ödeyip sonradan taksit yapabilirsiniz faizsiz. Ben de o şekilde 1 yıllık satın aldım.

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
H
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ziraat enpara gibi kartlarla peşin ödeyip sonradan taksit yapabilirsiniz faizsiz. Ben de o şekilde 1 yıllık satın aldım.
fiber paket bu. TTNET 1000 mbps verebiliyorken, 200 mbps de verilir diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

12 ay taksitlendirilebiliyor mu? faizsiz vadesiz

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
comnet önerir misiniz

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hocam o yöntem nasıl oluyor ben 2.elden bir ürün alıcam 5000TL ama faiz ödemek istemiyorum böyle yapılabiliyor mu ?

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
fiber paket bu. TTNET 1000 mbps verebiliyorken, 200 mbps de verilir diye düşünüyorum.

12 ay taksitlendirilebiliyor mu? faizsiz vadesiz
Bankaya Göre değişiyor enpara 6, ziraat 4 taksitti yanlış hatirlamiyorsam

Hocam o yöntem nasıl oluyor ben 2.elden bir ürün alıcam 5000TL ama faiz ödemek istemiyorum böyle yapılabiliyor mu ?
Peşin ödüyorsunuz enpara ya da ziraat kredi kartıyla. Harcama donemicine yansıyınca 6 ya ya da 4 e boluyorsunuz

comnet önerir misiniz
Ben tavsiye ederim. Altyapınız iyiyse

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
H
Bankaya Göre değişiyor enpara 6, ziraat 4 taksitti yanlış hatirlamiyorsam

Peşin ödüyorsunuz enpara ya da ziraat kredi kartıyla. Harcama donemicine yansıyınca 6 ya ya da 4 e boluyorsunuz

Ben tavsiye ederim. Altyapınız iyiyse
taksit o kadar az ise gerek yok, ttnet artık ucuzlatırsa geçeriz veya bu fiyatlara aylık ödeme bulursam geçerim.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
taksit o kadar az ise gerek yok, ttnet artık ucuzlatırsa geçeriz veya bu fiyatlara aylık ödeme bulursam geçerim.
Ttnetin ucuzlamasini beklemeyin hocam. Netspeed ve gıbırnet zam yaptı bile. Yakında comnette zam yapacak. Bilginiz olsun.

Top Bottom