Taahhüt yok dediğine göre peşin ödeme istiyorlar. Beğenmeyip çıktığında kalan parayı geri alacaksın muhtemelen.Alıntıyı görüntüle
arkadaşlar şimdi sorum 1 ay, 3 ay, 6 ay, 12 ay fiyatlar farklı ya şimdi taahhüt mü bunlar yoksa peşin ödersek mi o fiyat ile veriyorlar çözemedim? bileniniz cevaplarsa sevinirim
200 mbps 189 tl uygun geldi. peşin ise zor ödemem benim için ondan sorayım dedim bilen vardır diye comnet kullanan vardır illa grupta diyeTaahhüt yok dediğine göre peşin ödeme istiyorlar. Beğenmeyip çıktığında kalan parayı geri alacaksın muhtemelen.
200mbps alsanda 200mbps gelicek mi altyapı sorgulaması yaptın mı?200 mbps 189 TL uygun geldi. peşin ise zor ödemem benim için ondan sorayım dedim bilen vardır diye comnet kullanan vardır illa grupta diye
Ziraat enpara gibi kartlarla peşin ödeyip sonradan taksit yapabilirsiniz faizsiz. Ben de o şekilde 1 yıllık satın aldım.200 mbps 189 TL uygun geldi. peşin ise zor ödemem benim için ondan sorayım dedim bilen vardır diye comnet kullanan vardır illa grupta diye
fiber paket bu. TTNET 1000 mbps verebiliyorken, 200 mbps de verilir diye düşünüyorum.Ziraat enpara gibi kartlarla peşin ödeyip sonradan taksit yapabilirsiniz faizsiz. Ben de o şekilde 1 yıllık satın aldım.
12 ay taksitlendirilebiliyor mu? faizsiz vadesizZiraat enpara gibi kartlarla peşin ödeyip sonradan taksit yapabilirsiniz faizsiz. Ben de o şekilde 1 yıllık satın aldım.
Hocam o yöntem nasıl oluyor ben 2.elden bir ürün alıcam 5000TL ama faiz ödemek istemiyorum böyle yapılabiliyor mu ?Ziraat enpara gibi kartlarla peşin ödeyip sonradan taksit yapabilirsiniz faizsiz. Ben de o şekilde 1 yıllık satın aldım.
Bankaya Göre değişiyor enpara 6, ziraat 4 taksitti yanlış hatirlamiyorsamfiber paket bu. TTNET 1000 mbps verebiliyorken, 200 mbps de verilir diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
12 ay taksitlendirilebiliyor mu? faizsiz vadesiz
Peşin ödüyorsunuz enpara ya da ziraat kredi kartıyla. Harcama donemicine yansıyınca 6 ya ya da 4 e boluyorsunuzHocam o yöntem nasıl oluyor ben 2.elden bir ürün alıcam 5000TL ama faiz ödemek istemiyorum böyle yapılabiliyor mu ?
Ben tavsiye ederim. Altyapınız iyiysecomnet önerir misiniz
taksit o kadar az ise gerek yok, ttnet artık ucuzlatırsa geçeriz veya bu fiyatlara aylık ödeme bulursam geçerim.Bankaya Göre değişiyor enpara 6, ziraat 4 taksitti yanlış hatirlamiyorsam
Peşin ödüyorsunuz enpara ya da ziraat kredi kartıyla. Harcama donemicine yansıyınca 6 ya ya da 4 e boluyorsunuz
Ben tavsiye ederim. Altyapınız iyiyse
Ttnetin ucuzlamasini beklemeyin hocam. Netspeed ve gıbırnet zam yaptı bile. Yakında comnette zam yapacak. Bilginiz olsun.taksit o kadar az ise gerek yok, ttnet artık ucuzlatırsa geçeriz veya bu fiyatlara aylık ödeme bulursam geçerim.