Arama sonuçları: *

1. ErnGnc

Hat değerlerim nasıl?

AĞ Uzmanımızı yakalamışken sormak lazım. Son yapılan zam ile beraber şu anlık Millenicom'da 35Mbit ile 100Mbit'lik tarife arasında 10₺ fark var(zaten şuan Millenicom müşterisiyim direkt arayıp geçiş talep etme planım var) (Superonline fiber'de 100Mbit 105₺ diyor ama TT VDSL'de aynı fiyattadır...
  2. ErnGnc

turknet vs millenicom vs netspeed

Aradan geçen 9 ayda internetsiz duramayacağıma göre bağlatmışımdır. Millenicom 35Mbit aldım ve memnunum. Bir ara yaklaşık 1.5 ay kadar bir süre boyunca akşamüstü Ping sorunu yaşıyordum o kadar ama artık o sorunda geçti(Ping dediğim 300 500 olması değil. Speedtest'ten Stabil 11MS alırken o...
  3. ErnGnc

İnternet Kesintisi Sırasında Ne Yaptınız ?

TT kullanıcısı değilim ama türkiye'nin %90 ı gibi TT altyapısı kullanıyorum. Bende sadece discord'ta sesim 5000ms ile gitmesi sorunu oldu o da discord tan kaynaklı olabilir muhabbetin ortasında 1 saat kadar sessiz kalmam dışında ben hiç sorun yaşamadım kullanımıma devam ettim.
  4. ErnGnc

Türk Telekom İnternet Sıkıntısı

bende o iş daha da garip karşı tarafın sesi bana çok güzel geliyor benim pingim neredeyse hep 5000ms olduğundan konuşurken aşırı kötü gittiğini söylüyorlar bence site yada bölge bazlı olabilir speedtest te 12ms ping alıyorum sitelerin denediklerime rahat giriyorum
  5. ErnGnc

Türk Telekom İnternet Sıkıntısı

türk telekom altyapısında sıkıntı var belli ki şuan sitelere girişte sorunum yok ama discord da konuşamıyorum 5000ms ping sebebi ile
  6. ErnGnc

Türk telekom dan çıkma süreci !

yapmıyorlar arada biraz karışıklık olduğundan 1kb bile kullanmadığım internete 90₺ ödedim ve 1 ay daha ödemek zorunda kalacağım gibi
  7. ErnGnc

Millenicom Alınır mı? Dolandırıcı mı?

Geçiş yapmaya çalıştır arada bir aksaklık oldu. 14 günde geçiş olmadı 0'dan pazartesi kurulum onayı aldılar çarşamba sabahı türk telekom ekipleri port kontrolü yaptı 6-7 saat sonra teknofix ekibi kurulum için gelecekti internet annemin adına ve sözleşmeyi imzalaması gerekiyor evde olmadığı için...
  8. ErnGnc

Millenicom Alınır mı? Dolandırıcı mı?

Ben 1aydır kullanıyorum memnunum hızı stabil.
  9. ErnGnc

İnternet Hızınız Ne Kadar?

1 ay önce türk telekomdan aynı hızı alıyordum kaç ₺ veriyorsun aylık (benim tarifem 4tü 25₺ idi)şuan 35mbit millenicom ile aşırı mutluyum
  10. ErnGnc

Yardım Türk Telekom Hibernet Fiber mi?

yok altyapı ne olarak kuruldu ise o şekil kalıyor vdsl günümüz türkiyesi için iyi değerleri verebiliyor fiber olsa daha iyi ama her türlü adsl den çok daha iyi
  11. ErnGnc

o müdahaleyi sadece yetkili ekipler yapabilir sen elleyemezsin.
  12. ErnGnc

vdsl altyapısı oluyor altyapın iyiyse 100mbit e kadar hız alabilirsin 30a tipinde ise 250mbit e kadar yolu var (apartmana kadar fiber apartmandan dairene bakır ile)
  13. ErnGnc

milenicom mu turknet mi

Geçiş yapacağın zaman millenicom a ev telefonunu geçirmeyeceğini veya ev telefonunun olmadığını söyle 10tl indirim yapıyorlar aylık geçiş yapacağın zaman bana özelden yazabilirmisin arkadaşını getir özelliği ile 2miz de 1 ay ücretsiz internet kullanalım(karıştırmıyorsam 2. Ay geçerli oluyor...
  14. ErnGnc

mileni com kaç günde interneti bağlar ?

hipernet=vdsl yani saha kutusuna kadar fiber sonrası bakır ile binana kadar fiber geliyorsa ama daireye bakır ile çıkıyorsa 200mbit e kadar yolun var ama mahallende saha kutusu varsa mesafe ve yoğunluğa göre 35-100mbit arası alırsın netspeed ile saha kutusuna olan uzaklığına bak yada...
  15. ErnGnc

Siteden başvurursan seni bi ara arıyorlar arayıp başvurursan o an işleme alıyorlar ilk en ucuz tarifeyi kakalamaya çalışıyorlar ben xxx tarifesini alacağım dediğin zaman o tarifeden başvuruyu onaylıyorlar
  16. ErnGnc

Tahattüt yok zaten başvururken inatla söylüyorlar (millenicom un sınırsız tahattütsüz fiber hızında(16mbit in neresi hızlı)tarifesi sadece 79.99tl(ilk bunu satmaya çalışıyorlar siteden başvurmazsan
  17. ErnGnc

Geçiş işleminde ups kargo ile geliyor sözleşme imzalayınca geri yolluyorlar millenicom a 0dan kurulumda ise teknofix ekibi kurulum için geliyor sözleşmeyide o zaman imzalıyorsunuz
  18. ErnGnc

Duruma göre değişiyor bende geçişte hata çıktı 0 dan kurdular 2 gün sürdü kurulum ama geçiş için 2 haftadan fazla bekledim tahminen kargo işlemleri ile beraber 4-14 gün arası sürer ama bence 5 6 güne halledilir
  19. ErnGnc

Türk Telekom çıkarken modem iadesi !!!

konu ile alakasız ama türk telekom abonelik bittiği zamandan itibaren mi modemin iadesini istiyor yoksa sadece tahattüt ün bozulması durumunda mı bende tahattüt üm bitince millenicom a geçtim türk telekom tarafından bilgilendirme yapılmadı
  20. ErnGnc

90 TL'ye Önerebileceğiniz İnternet Sağlayıcısı

adsl de max 24mbit alabilirsin(potanasiyel 24mbit tahminen 16 yada 20 alırsın) 35mbit için vdsl lazım
Top Bottom