bilemiyorum ama neden olmasın benm altyapı 84 mbpsknk milenicom dan sorguladım 67 mbps çıktı yani 110 TL lik paketi alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk ben şimdi bana 16 mbps lik paket verdiler ben 13 mbps kullanabiliyorum ben şimdi 67 mbps destekliyor alt yapım 50 mbps garanti alabilir miyim ?
knk ben şimdi bana 16 mbps lik paket verdiler ben 13 mbps kullanabiliyorum ben şimdi 67 mbps destekliyor alt yapım 50 mbps garanti alabilir miyim ?
Son düzenleme: 8 dakika önce
PAPARA KULLANICILAR KULÜBÜ ÜYESİ
Duruma göre değişiyor bende geçişte hata çıktı 0 dan kurdular 2 gün sürdü kurulum ama geçiş için 2 haftadan fazla bekledim tahminen kargo işlemleri ile beraber 4-14 gün arası sürer ama bence 5 6 güne halledilirarkadaşlar bir daha ki ay tahüt bitiyor o yüzden mileni com seçtim en yüksek hız sunan çünkü mileni com peki interneti kaç günde bağlarlar.
kargo derken ?Duruma göre değişiyor bende geçişte hata çıktı 0 dan kurdular 2 gün sürdü kurulum ama geçiş için 2 haftadan fazla bekledim tahminen kargo işlemleri ile beraber 4-14 gün arası sürer ama bence 5 6 güne halledilir
Geçiş işleminde ups kargo ile geliyor sözleşme imzalayınca geri yolluyorlar millenicom a 0dan kurulumda ise teknofix ekibi kurulum için geliyor sözleşmeyide o zaman imzalıyorsunuzkargo derken ?
knk ilk defa kullanacağım ve tahüt yok değil mi ?Geçiş işleminde ups kargo ile geliyor sözleşme imzalayınca geri yolluyorlar millenicom a 0dan kurulumda ise teknofix ekibi kurulum için geliyor sözleşmeyide o zaman imzalıyorsunuz
Tahattüt yok zaten başvururken inatla söylüyorlar (millenicom un sınırsız tahattütsüz fiber hızında(16mbit in neresi hızlı)tarifesi sadece 79.99tl(ilk bunu satmaya çalışıyorlar siteden başvurmazsanknk ilk defa kullanacağım ve tahüt yok değil mi ?
knk işe yarıyormu hızlı bağlanması için ?taahut bitmeden 1 hafta once gecis islemi baslat
boylece cayma hem az cıkar 10 TL fln yine de bi sor sen hem de hızlı baglanız
knk ama ben 120 tl lik paketten satın alacağım.Tahattüt yok zaten başvururken inatla söylüyorlar (millenicom un sınırsız tahattütsüz fiber hızında(16mbit in neresi hızlı)tarifesi sadece 79.99tl(ilk bunu satmaya çalışıyorlar siteden başvurmazsan
Siteden başvurursan seni bi ara arıyorlar arayıp başvurursan o an işleme alıyorlar ilk en ucuz tarifeyi kakalamaya çalışıyorlar ben xxx tarifesini alacağım dediğin zaman o tarifeden başvuruyu onaylıyorlarknk işe yarıyormu hızlı bağlanması için ?
knk ama ben 120 TL lik paketten satın alacağım.
ben milleni baglatacaktm ama online egitim icin evde 5 kisi oldugu icin 1 haftalık gecikme bile yaramazdı tt baglattm maalesefknk işe yarıyormu hızlı bağlanması için ?
knk ama ben 120 TL lik paketten satın alacağım.