bilemiyorum ama neden olmasın benm altyapı 84 mbpsknk milenicom dan sorguladım 67 mbps çıktı yani 110 TL lik paketi alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk ben şimdi bana 16 mbps lik paket verdiler ben 13 mbps kullanabiliyorum ben şimdi 67 mbps destekliyor alt yapım 50 mbps garanti alabilir miyim ?
knk ben şimdi bana 16 mbps lik paket verdiler ben 13 mbps kullanabiliyorum ben şimdi 67 mbps destekliyor alt yapım 50 mbps garanti alabilir miyim ?
Son düzenleme: 8 dakika önce
PAPARA KULLANICILAR KULÜBÜ ÜYESİ
knk hipernet iyi midir ?Siteden başvurursan seni bi ara arıyorlar arayıp başvurursan o an işleme alıyorlar ilk en ucuz tarifeyi kakalamaya çalışıyorlar ben xxx tarifesini alacağım dediğin zaman o tarifeden başvuruyu onaylıyorlar
knk hipernet iyi midir ?ben milleni baglatacaktm ama online egitim icin evde 5 kisi oldugu icin 1 haftalık gecikme bile yaramazdı tt baglattm maalesef
ama tt daha superonline bitmeden bagladı kullanıma actı bile![]()
hipernet=vdsl yani saha kutusuna kadar fiber sonrası bakır ile binana kadar fiber geliyorsa ama daireye bakır ile çıkıyorsa 200mbit e kadar yolun var ama mahallende saha kutusu varsa mesafe ve yoğunluğa göre 35-100mbit arası alırsın netspeed ile saha kutusuna olan uzaklığına bak yada turknet/millenicom dan adres sorgulamadan max kaç mbit alabileceğine bakknk hipernet iyi midir ?
knk hipernet iyi midir ?
24 mbps lik paketteymknk hipernet iyi midir ?
knk hipernet iyi midir ?
1 hafta alır maxarkadaşlar bir daha ki ay tahüt bitiyor o yüzden mileni com seçtim en yüksek hız sunan çünkü mileni com peki interneti kaç günde bağlarlar.
knk milenicom dan sorguladım 67 mbps çıktı yani 110 tl lik paketi alacağım.hipernet=vdsl yani saha kutusuna kadar fiber sonrası bakır ile binana kadar fiber geliyorsa ama daireye bakır ile çıkıyorsa 200mbit e kadar yolun var ama mahallende saha kutusu varsa mesafe ve yoğunluğa göre 35-100mbit arası alırsın netspeed ile saha kutusuna olan uzaklığına bak yada turknet/millenicom dan adres sorgulamadan max kaç mbit alabileceğine bak
knk ben şimdi bana 16 mbps lik paket verdiler ben 13 mbps kullanabiliyorum ben şimdi 67 mbps destekliyor alt yapım 50 mbps garanti alabilir miyim ?1 hafta alır max
knk ben şimdi bana 16 mbps lik paket verdiler ben 13 mbps kullanabiliyorum ben şimdi 67 mbps destekliyor alt yapım 50 mbps garanti alabilir miyim ?24 mbps lik paketteym
4 gun oldu
ethernet kablom biraz eski olmasına ragmen 21 in altına dusmedi hiz bu aralar netler kotu denilmesine ragmen
oyunlarda max 30 ping oluyor ortalama 20
bilemiyorum ama neden olmasın benm altyapı 84 mbpsknk milenicom dan sorguladım 67 mbps çıktı yani 110 TL lik paketi alacağım.
Son düzenleme: 8 dakika önce
PAPARA KULLANICILAR KULÜBÜ ÜYESİ