Türk Telekom İnternet Sıkıntısı

Çoğu siteye yaklaşık yarım saattir giriş olmuyor.
Foruma da şu an mobilden giriyorum, sizde de sıkıntı var mı?
İnternet de genel olarak yavaş, şöyle bir paylaşım da gördüm.
Bende sıkıntı var. Forum epic steam açılmıyor. Oyunlara girmiyor ama youtube açık.

Bende de aynı.

Foruma falan giremiyorum.
Bendede oyunlara foruma giremiyorum bazi sitelere giriyor bazilarina girmiyor ama youtube rahat giriyor anlamadim bende mobil veriyi actim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk
Siteler sağlam çalışıyor discord 5000 görüyor bazen
Alıntıyı görüntüle
Düzeltirler yakında
Discord cok kullanmadim daba dogrusu kullanan arkadasim yoo bende kimseyle konusamiyorum discordda ping olunca ne oluyor

Kerem sende mi bgy aslanısın :cool:
Millenicom'da sıkıntı yok.
türk telekom altyapısında sıkıntı var belli ki şuan sitelere girişte sorunum yok ama discord da konuşamıyorum 5000ms ping sebebi ile

Ben de Millenicom kullanıyorum ama şu an sıkıntı var bende. Özellikle discord bağlanamıyorum.
evet aynen öyle arkadaşlarım dalga geçiyor makineleşmek istiyorum trum trum diye

Bendede oyunlara foruma giremiyorum bazi sitelere giriyor bazilarina girmiyor ama youtube rahat giriyor anlamadim bende mobil veriyi actim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk

Discord cok kullanmadim daba dogrusu kullanan arkadasim yoo bende kimseyle konusamiyorum discordda ping olunca ne oluyor
5000 ping olması altyapında internet var(yok) ama erişimin yok gibi denilebilir yani sesini karşıya vermez karşının sesi gelmez gelse bile sorunlu gelir.
İletişim bozukluğu olur.

5000 ping olması altyapında internet var ama erişimin yok gibi denilebilir yani sesini karşıya vermez karşının sesi gelmez gelse bile sorunlu gelir.
İletişim bozukluğu olur.
bende o iş daha da garip karşı tarafın sesi bana çok güzel geliyor benim pingim neredeyse hep 5000ms olduğundan konuşurken aşırı kötü gittiğini söylüyorlar bence site yada bölge bazlı olabilir speedtest te 12ms ping alıyorum sitelerin denediklerime rahat giriyorum

Speedtest'te bu sunucuya bağlanıyor belli ki bir sıkıntı var.
1606515928784.png

bende o iş daha da garip karşı tarafın sesi bana çok güzel geliyor benim pingim neredeyse hep 5000ms olduğundan konuşurken aşırı kötü gittiğini söylüyorlar bence site yada bölge bazlı olabilir speedtest te 12ms ping alıyorum sitelerin denediklerime rahat giriyorum
Yani evet bu dediğiniz oluyor

Çoğu siteye yaklaşık yarım saattir giriş olmuyor.
Foruma da şu an mobilden giriyorum, sizde de sıkıntı var mı?
İnternet de genel olarak yavaş, şöyle bir paylaşım da gördüm.
Alıntıyı görüntüle
Bende 2.netim turk telekomda yani telefonda kullandığımiz ev interneti Türk telekom pc de millenicom Türk telekomda sıkıntı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,367
Üyeler
184,777
Son üye
deniztaşkıran
Geri