Niye çıkıyorsun.Türk telekom dan çıkmadan başka firmaya başvursam onlar benim yerime çıkış işlemini yaparlar mı ?
Evet çikarlar diye biliyorum e devlet üzerinden de bu işlem yapilmasi lazimTürk telekom dan çıkmadan başka firmaya başvursam onlar benim yerime çıkış işlemini yaparlar mı ?
Sadece sizin orada iyi hizmet veriyor diye heryerde aynı hizmeti verdiği anlamına gelmiyorNiye çıkıyorsun.
of.Sadece sizin orada iyi hizmet veriyor diye heryerde aynı hizmeti verdiği anlamına gelmiyor
yapmıyorlar arada biraz karışıklık olduğundan 1kb bile kullanmadığım internete 90₺ ödedim ve 1 ay daha ödemek zorunda kalacağım gibiTürk telekom dan çıkmadan başka firmaya başvursam onlar benim yerime çıkış işlemini yaparlar mı ?
1yıl üstünde değişik bir sistem var biraz araştır bilgili kaynaklardan.Ödememe ihtimalin var.beyler benim 1.5 sene daha sözleşmem var e devletten iptal etsem cayma bedeli ödermiyim?
Taahhütün bitince çıkarsın o zaman.Çünkü paketleri çok pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha tahahütüm bitmedi
Bazi internet sağlayicilar 150 liralik mi ne cezani karşiliyor çok varsa cikamazsin cezani ödemen lazim.Çünkü paketleri çok pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha tahahütüm bitmedi
Laf attığım yok ayrıca türktelekomun verdiği hizmet berbat + modemden sorun çıksaydı zaten bunu düzeltmeleri lazım demekki düzeltmemişlerof.
şiştim yemin ederim.
yahu kardeşim belki adamın sorunu basit bir şey.
bana "pahalı" diye cevap verse olsun mu diyeceğim. adam haklı pahalı.
belki adam memnun ama modemi yüzünden sorun yaşadığı için değişmek istiyor.
sorduk yine laf yiyoruz.
@ardaozal al bak al.Çünkü paketleri çok pahalı