Neler Yeni

Türk telekom dan çıkma süreci !

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Basbaya istediler ayrica mail e sözleşme atmamizada gerek yokmuş eve gelip kurulum yapacaklarini söylediler
Hocam emin misiniz?
Bizde öyle olmadı basbaya sadece sözleşmeleri gönderdiler imzaladık ve kurulumsuz modemsiz geçiş yaptık biz
Başka operatörden geçişlerde kurulum ücreti olmamalı siteliernde de öyle yazıyor zaten

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Hocam emin misiniz?
Bizde öyle olmadı basbaya sadece sözleşmeleri gönderdiler imzaladık ve kurulumsuz modemsiz geçiş yaptık biz
Başka operatörden geçişlerde kurulum ücreti olmamalı siteliernde de öyle yazıyor zaten
Evet eminim modemim var dedim yarin sözlesmem bittiğini söyledim kurulum ücreti olduğunu söyledi

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bir daha arayıp sitenizde bu şekilde yazıyor diyip konuşabilirsin yani o ücret çıkmamalı bu durumda
Artık çok geç sözleşmem bittiği için arkasindan Türktelemomu aradim sözleşme imzaladim 2 sene daha 35 download 115 TL

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Şu yazıyı yazarken bile küfür yazacaktım kafam attı aklıma gelince. Ulan ******** madem ki sen konuşmayı bilmiyorsun yetkiline bağla. McAfee üyeliğimi yenileyecektim kadınla 24 dakika görüşmem sürdü. Şifreyi yollaması annemin nikahının kıyılmasından uzun sürdü.
haydaa.
ulan arkadaş ben giriyorum bilgilerimi 6'ya basıyorum sonra alt menüden tekrar 6'ya basıyorum direkt müşteri hizmetlerine bağlanıyorum.
gün içinde max 2-3dk bekliyorum. hatta bak şimdi arıyorum deneyelim bakalım pazar günü sat 11'de 444 0 375 telefonu ne zaman açacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,902
Üyeler
168,052
Son üye
skmlkc
Top Bottom