Neler Yeni

Türk telekom dan çıkma süreci !

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
2 ay var daha türk telekomun bitmesine
Taahhüt karşılaması yapıyorsa geçeceğin firma kaç para karşıladığını araştır sonra cayma bedelini TTnet'i arayarak öğren,en kötü 2 ay beklersin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laf attığım yok ayrıca türktelekomun verdiği hizmet berbat + modemden sorun çıksaydı zaten bunu düzeltmeleri lazım demekki düzeltmemişler
TTnet'in hizmetine laf edenlerin neden yarısı TTnet'in altyapısını kullanıyor ?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Taahhüt karşılaması yapıyorsa geçeceğin firma kaç para karşıladığını araştır sonra cayma bedelini TTnet'i arayarak öğren,en kötü 2 ay beklersin.

Çünkü ttnet den başka alt yapi yok çoğu yerde muhtaçsın

Laf attığım yok ayrıca türktelekomun verdiği hizmet berbat + modemden sorun çıksaydı zaten bunu düzeltmeleri lazım demekki düzeltmemişler
Düzeltmiyorlarki yeni modem satiyorlar

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Bizim bölgede türk telekomun alt yapısı çok iyi ama fiyatlar pahalı, 35 mps ye 114 tl fiyat çekiyorlar

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Bir Elraenn sub'ı olarak söylüyorum.
Toxic.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal

Ben laf ediyorum ama benim binada 2-3 tane daha altyapı var

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Çünkü ttnet den başka alt yapi yok çoğu yerde muhtaçsın

Tam olarak demek istediğim şeye cevap vermişsiniz.Türknet'in altyapısı olsun Turkcell'in olsun Vodafone'nin olsun bu firmaların altyapılarının olduğu yer çok az yerler.Çoğu kişi TTnet'in altyapısına laf ederek millenicom geçip Millenicom'un altyapısıymış gibi altyapısını övüyorlar.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Türk telekom dan çıkmadan başka firmaya başvursam onlar benim yerime çıkış işlemini yaparlar mı ?
Yaparlar millenicomda aynısını yaşadım onun iptali için ek bir kağıt daha oluyor benim adıma millenicomun yürütmesine izin veriyorum vs vs olan bir kağıt kısaca yaparlar ve çok daha kolay hızlı olur

Tam olarak demek istediğim şeye cevap vermişsiniz.Türknet'in altyapısı olsun Turkcell'in olsun Vodafone'nin olsun bu firmaların altyapılarının olduğu yer çok az yerler.Çoğu kişi TTnet'in altyapısına laf ederek millenicom geçip Millenicom'un altyapısıymış gibi altyapısını övüyorlar.
Aldığı her şeyi öven bıraktığını da gömen tayfa

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Biz de çıkacağız. 100 TL'ye 24 Mbps zaten pahalı, şimdi de 130 civarında 35 Mbps teklif ettiler. Kabul etmedik tabii ki.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ayni hizmeti daha ucuza aldiklari için övgü aliyor aslinda yoksa biliyorlardit herhalde

Biz de çıkacağız. 100 TL'ye 24 Mbps zaten pahalı, şimdi de 130 civarında 35 Mbps teklif ettiler. Kabul etmedik tabii ki.
10 TL erişim ücreri aliyorlar sitede 105 TL yaziyor 115 TL 35 download verdiler

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Ayni hizmeti daha ucuza aldiklari için övgü aliyor aslinda yoksa biliyorlardit herhalde
Artık saldım,ben yardım etmeye çalışıp adamın altyapısının iyi kötü olduğunu anlamaya çalışırken bazı insanların gelip Türknet,Millenicom gibi firmaları direkt tek kelime ile önermesi insanı tilt ediyor.

Top Bottom