Arama sonuçları: *

1. Kartal34

Mobil operatörlerde git gel yapılarak indirimli tarifelerden yararlanılır mı?

Açığı oluyor bazen, biz de sadece yeni müşterinin yararlanabileceği bir internet tarifesine başvurmak istemiştik oradaki çalışan halletmişti çoğu kişi geçemiyordu biz geçmiştik vs. Ama normalde en az 90 gün sonra geçmen gerek. Ben şahsen 2 operatör seçtim kendime senede bir git gel yapıyorum 😁
  2. Kartal34

Mobil operatörlerde git gel yapılarak indirimli tarifelerden yararlanılır mı?

En az 3 ay başka operatörde kalman lazım sonra geri dönebilirsin indirimli tarifelerden yararlanmak istiyorsan
  3. Kartal34

Yeni internet sağlayıcısı.

O fiyata ancak kotalı internet bulursunuz. Şuan en ucuz firmalardan en yavaş sınırsız hızları almak isteseniz bile 80-90TL fiyatı oluyor…
  4. Kartal34

redbox vs superbox hangısı daha iyi

Superbox ayda 600TL verilecek bir şey değil bence. Vodafone hiç sevmesem de aynı hizmeti çok daha ucuza sunuyor.
  5. Kartal34

speedtest de hızım 47 gözüküyor ama 2mb/sn ile indiriyor

Testi başka sunucuda yap. Turkcell sunucusu genelde hızı X2 gösteriyor.
  6. Kartal34

Hangi internet daha iyi

Türknet berbat, Milleni iyi diyorlar ben denemedim, Netspeed ise eh işte.
  7. Kartal34

Turknet gigafiber geçtikten 1 1,5 saat sonra int gitti yardım

En son benzer bir durum yaşadığımda tam 2 hafta gelmedi o internet. Umarım sizinki basit bir şeydir hallederler.
  8. Kartal34

20GB fiyatına 9GB internet verecekler?

30 liraya 12GB kullanıyordum sonra 40 liraya 20 dediler ona geçtim şimdi bu dedikleri tarifeyi hiç sevmedim, Şuan 20 günde 14GB kullanmışım zaten 9GB tüm ay bana nasıl yetecek acaba 😅 Vodafone biraz yavaş burada ya Türk Telekom istiyorum o yüzden ama sırf bunlara inat başka operatöre mi geçsem...
  9. Kartal34

Müşteri alımına kapatıldı tarife 5-6 ay önce. Linki yoktur büyük ihtimalle. Ama kullananlara laf etmiyorlardı şimdi SMS attılar 60TL olacak kullanmaya devam ederseniz diye 🙁 Alternatif ne var dedim 9GB verebiliyorlar 40 liraya.
  10. Kartal34

Türk Telekom.
  11. Kartal34

Ben 20GB interneti iyi fiyata kullanırken şimdi bana ona %50 zam yapacağız dediler ve aynı fiyata devam etmek istersem 9GB verebiliyorlar. Ne yapayım sizce kabul etsem mi teklifi hiç mantıklı gelmese de başka çare yok gibi 😅
  12. Kartal34

turknet gigafiber bağlattıktan sonra ne yapılmalı

iPhone 5S de bile var 5GHz desteği o cihazda Wi-Fi 6 bile olması gerek hatırladığım kadarıyla 😅
  13. Kartal34

Max kaç mbps kullanabilirim?

Şöyle diyim bu altyapıdan 107Mbps ye kadar hız alabilirsin ama o hızı almaya çalışırsan internet stabil olmayabilir, kopmalar hız düşüşleri yaşanabilir. 100Mbps verilen yerlerde genelde 120-150Mbps arası hız geliyor modeme. Bu altyapıda 100Mbps çok mantıklı olmaz diye düşünüyorum.
  14. Kartal34

̶S̶i̶l̶i̶n̶d̶i̶

İndirdiğin sunucu ile alakalı olabilir. Speedtest sonucun nasıl? Eğer orada da hız düşükse modem hat değerlerini at modeme gelen değerlere bakalım.
  15. Kartal34

200 Mbps paket ama 100 Mbps geliyor

Ethernet şuan 100/100 bağlantı yapıyor büyük ihtimalle. Benim 100Mbps hizmette bile 250 lerden başlıyor hız sonra 100e düşüyor. 1637949576 Birinde olan bir sorundan veya birinin 1000/1000 desteği olmadığı için 100/100 bağlantı alıyor büyük ihtimalle. Ethernetin de hız standartları var 😀
  16. Kartal34

Turkcell Belirli Bir Miktara Kadar Cayma Bedeli Karşılıyor mu?

Bilgi Superonline resmi sitesinden:
  17. Kartal34

Turkcell Belirli Bir Miktara Kadar Cayma Bedeli Karşılıyor mu?

2 yıl taahhüt vererek bir fiber internet hizmeti aldıysanız 600 liraya kadar cayma bedelinizi karşılarlar.
  18. Kartal34

Türknete geçiyorum yorumlarınızı bekliyorum

Fiber altyapı olmasına rağmen artık nasıl bir IP yönlendirmesi yapıyorlarsa hem internet yavaştı hem saat başı kopmalar oluyordu. 6 ay kullandım hiç memnun kalmadım. Şuan ayda 30TL daha fazla verip yine fiber olarak Superonline (aynı hız) kullanıyorum en azından aldığım hızı sorunsuz veriyor ve...
  19. Kartal34

Altyapı hakkında destek

İnşaatı yapanlar başvurduysa inşaat bitene kadar altyapı da hazır olur binada. Hangi operatör olduğu binayı yapanların kiminle anlaştığına bağlı. Bir anlaşma yapılmadıysa binaca imza toplayıp başvuru yaparsınız. Ama 6 ayı bulabilir hatta geçebilir altyapı gelmesi.
Top Bottom