Neler Yeni

Mobil operatörlerde git gel yapılarak indirimli tarifelerden yararlanılır mı?

thelordof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Samet
Taahhüt sonunda Turkcell faturalıdan örneğin Vodafone faturasıza geçip hat aktif olunca tekrardan Turkcell'e gelebilir miyiz? Eğer oluyorsa faturalı tarifelerinden indirimli şekilde yararlanabiliriz mi?

Vodafone faturasıza geçerken bayide herhangi bir ücret istiyorlar mı?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Taahhüt sonunda Turkcell faturalıdan örneğin Vodafone faturasıza geçip hat aktif olunca tekrardan Turkcell'e gelebilir miyiz? Eğer oluyorsa faturalı tarifelerinden indirimli şekilde yararlanabiliriz mi?

Vodafone faturasıza geçerken bayide herhangi bir ücret istiyorlar mı?
En az 3 ay başka operatörde kalman lazım sonra geri dönebilirsin indirimli tarifelerden yararlanmak istiyorsan

thelordof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En az 3 ay başka operatörde kalman lazım sonra geri dönebilirsin indirimli tarifelerden yararlanmak istiyorsan
Onu bilmiyordum. Bazı kişiler o kadar beklemeden değiştriyormuş. Bazı bayiler mi yapıyor bilemedim.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Onu bilmiyordum. Bazı kişiler o kadar beklemeden değiştriyormuş. Bazı bayiler mi yapıyor bilemedim.
Açığı oluyor bazen, biz de sadece yeni müşterinin yararlanabileceği bir internet tarifesine başvurmak istemiştik oradaki çalışan halletmişti çoğu kişi geçemiyordu biz geçmiştik vs.

Ama normalde en az 90 gün sonra geçmen gerek. Ben şahsen 2 operatör seçtim kendime senede bir git gel yapıyorum 😁

thelordof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açığı oluyor bazen, biz de sadece yeni müşterinin yararlanabileceği bir internet tarifesine başvurmak istemiştik oradaki çalışan halletmişti çoğu kişi geçemiyordu biz geçmiştik vs.

Ama normalde en az 90 gün sonra geçmen gerek. Ben şahsen 2 operatör seçtim kendime senede bir git gel yapıyorum 😁
Teşekkürler. 90 gün olayını bilmiyordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,230
Üyeler
168,100
Son üye
saricizmelimemedaga
Top Bottom