Altyapını sorguladın mı?
Altyapı sorguladın mı?
İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!turk.net
İndirdiğin sunucu ile alakalı olabilir. Speedtest sonucun nasıl?60₺ ye 8mbps internet alıyorum ismi çok bilinmedik bir sağlayıcı tarafından. 900kbps 'ye kadar indirme hızı alabiliyorkenk artık alamıyorum. Çok fazla düştü sebebi ne olabilir
Alıntıyı görüntüle
73kbs ile hiç bir şey indiremem modem resetleme ile de düzelmiyor, Bu nasıl düzeltilir.
Hız testim şu şekildeİndirdiğin sunucu ile alakalı olabilir. Speedtest sonucun nasıl?
Eğer orada da hız düşükse modem hat değerlerini at modeme gelen değerlere bakalım.
İdm kullan.Hız testim şu şekilde
Alıntıyı görüntüle
Sunucu ilemi alakal diye test etmek için oyun sitesinden bir dosya indireyim dedim 600kbps ile indiriyor ama youtubede video veya mp3 indirirken tekrar 70kbps ile indiriyor (farklı programlar ile denedim ikisindede aynı)
Modem hat değerine nasıl bakılıyor bilmiyorum, modem arayüzüne girmem için modemin internetle bağlantısı kesmem daha sonra arayüze girmem gerekiyor yoksa arayüze girmiyor
1mb=8mbps o yüzden seninki normal sayılabilir.bendede böyle bir sıkıntı var vodafone kullanıyorum 32.00 olması gerekiyor ama 3.21 nedense maximum çözümünü bende aryıorum
dostum öyle değil saniyede 300kb indiriyor yani 10.00 sa mesela 1mb/s olur1mb=8mbps o yüzden seninki normal sayılabilir.