Neler Yeni

Altyapı hakkında destek

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emre Açar
1 Ay sonra inşaatı biticek olan 0 bir binaya gecicem bina şehirin merkezinde (Bursadayim) inşaat bittiğinde eve geçtiğimizde herhangi bir sağlayıcıya gidip internet actirabilir miyim yoksa öncesinde altyapı için dilekçe vb vermek gerekiyor mu farklı forumlarda benzer konular gördüm bilgi almak istedim başvuru gerekiyor ise süresi vs nedir şimdiden teşekkürler

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
1 Ay sonra inşaatı biticek olan 0 bir binaya gecicem bina şehirin merkezinde (Bursadayim) inşaat bittiğinde eve geçtiğimizde herhangi bir sağlayıcıya gidip internet actirabilir miyim yoksa öncesinde altyapı için dilekçe vb vermek gerekiyor mu farklı forumlarda benzer konular gördüm bilgi almak istedim başvuru gerekiyor ise süresi vs nedir şimdiden teşekkürler
İnşaatı yapanlar başvurduysa inşaat bitene kadar altyapı da hazır olur binada. Hangi operatör olduğu binayı yapanların kiminle anlaştığına bağlı.

Bir anlaşma yapılmadıysa binaca imza toplayıp başvuru yaparsınız. Ama 6 ayı bulabilir hatta geçebilir altyapı gelmesi.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Dostum müteahhit ile görüş interneti halletsin diğer türlü firmaların keyfini bekliceksin.
Eğer müteahhit hallederse gittiğinde altyapı olursa olmasa bile hızlı gelir müteahhit hallettikten sonra
Eğer altyapı hazır olursa direkt açtırabilirsin interneti diğer türlü uğraşırsın söyliyeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,956
Üyeler
168,714
Son üye
Emre2005
Top Bottom