Arama sonuçları: *

1. LokmanBey

Türknet mi Millenicom mu

Sana kıza ve öz bir cümle söyleyeceğim 'Gelip interneti bağlar ve sorunu sen halletmek zorunda kalırsın' ben hızından vesaire memnundum ama iş müşteri hizmetleri konusuna gelince arayacak bir numara yok ancak sorunu aboneliğimi iptal ederek çözdüm türk telekom'a geçtim 2 sene tahadüt var...
  2. LokmanBey

Türk Net mi? Net Speed mi?

Türknet 1 yıl kullandım sorun ile karşılaştım müşteri hizmetlerine ulaşamadım 2 hafta boyunca internetim hep kesiliyordu bana internet üzerinden yardımcı olmaya çalışıyorlardı ama pekte işe yaramıyordu müşteri hizmetleri olmadığı için ailem ve kendim aboneliğimi kapattım abonelik kapatması bile...
  3. LokmanBey

Vodafone Redbox Alıcakları vazgeçiricek önerenleri kızartıcak konu

Bende Türknet kullanıyordum ama sorun yaşadım müşteri hizmetleri yoktu muhattap olacağım kimse yoktu bende tek çare olarak kapatmakta buldum şu anda Türk Telekom kullanıyorum 35 megabit 5.5 upload veriyor 20-30 TL daha fazla veriyoruz ama sorunumuz olursa karşımızda muhattap olacak birisini...
  4. LokmanBey

Vodafone Redbox Alıcakları vazgeçiricek önerenleri kızartıcak konu

Vodafone alınmaz bizim yakın akrabamızda var 16 megabit download 3 upload berbat bir internet 100 megabit'lik bir dosya indirmeye kalksan 5 dakikanı alıyor sinyal alanı çok düşük yandaki odaya bile zor çekiyor almayın paranıza yazık
  5. LokmanBey

MAC Filtresinden herkesi banladım ifşa olur muyum?

Hocam peki neden? yani interneti yarı yarıya kullanıyorsun sadece senin kullanacağın anlamına gelmez çok büyük bir günaha'da girmiş oluyor hak yiyorsun bizde komşumuz ile kullanıyoruz ama böyle şeyler yapmayız asla
  6. LokmanBey

Türknet internetim kesiliyor

Hocam açtım 4-5 defa ama son 1 haftadır bu sorunları yaşıyorum sıkıldım artık
  7. LokmanBey

Şikayet hattı gibi bir şey vardı galiba şu anda foruma bile zor giriyorum türknet sitesi linkini yollayabilir misiniz ?
  8. LokmanBey

Selamualeyküm Türknet kullanıcısıyım akşam saatleri internet kesiliyor gece yarısı 2-3 gibi geliyor bunu 3-4 defa destek kayıtı oluşturdum sorununuz çözülecek vesaire deniliyor ama sorun hayla devam ediyor müşteri hizmetlerini aramak faydalı olur mu
  9. LokmanBey

Türknet Hakkında Bilgisi Olan?

Aylardır kullanıyorum bana hiç pek sıkıntı yaratmadı vaat edilen kotayı veriyorlar ama bu sıralar internet kesiliyor ve akşama doğru 2-3 gibi geldi bu durum canımı sıkıyor bunlar dışında oyunda ping vesaire sorunlar yaşamadım internetim nadirende olsa aldığım paketin aşağısına düşebiliyor
  10. LokmanBey

bir kaç gündür sürekli internet kopuyor

Benimde bu aralar download düşüp çıkıyor türknet'de sorun çözülmesini bekliyorum destek talep ettim kısa zamanda çözülür inşAllah
  11. LokmanBey

Türknet kullanıcıları İnternet sorunu...

Hocam bize kazı çalışması olduğu için 1 gün bekledik onun dışında internet kesintileri yaşıyorum ama az bazen sitelere girmiyor
  12. LokmanBey

NetSpeed e Geçtim, Nasıldır?

peki :)
  13. LokmanBey

NetSpeed e Geçtim, Nasıldır?

kaç alıyorsun hız ve uploadı ?
  14. LokmanBey

TürkNet bağlantı süreci.

Hocam öyle bir şey yok şikayet kaydı oluşturuyorsun en geç 1 gün sonra cevap veriliyor sorununula ilgili çözümleri söylüyor ben şikayet kaydı oluşturdum internet hızım düşük diye işte internetini etkileyen faktörlerden çözümler verdi sonra baktım ki VPN açık kalmış operanın kendi VPN ondan sonra...
  15. LokmanBey

TürkNet bağlantı süreci.

Hocam evrakları gönderdim ben sonra aktivasyon işlemi yapıldı dedi 1 hafta sonra türktelekom çalışanlar geldi kablolar ve modem getirdiler bizde modem almamıştık 200 TL modem verildi türk telekomun kablolardan para almadılar kurulum parasıda almadılar sadece modem parası verdik o kadar şimdi...
  16. LokmanBey

Öneri Turknet kullananlar yoruma lütfen

Hocam benim kotam 35 megabit 5 upload dediğin farklı bir kota
  17. LokmanBey

Öneri Turknet kullananlar yoruma lütfen

Hocam ben 7-8 aydır kullanıyorum internetten memnunum 35 megabit download 5 upload internetimden 33 megabit 4,4.5 uplaod alıyorum hiç bir oyunda pingim çıktığınız görmedim ping değerlerim 30 ila 50 arasında indirme konusunda gayet başarılı 22 gb dosyayı yarım saat'den erken indirirdi kurulum ve...
  18. LokmanBey

6mbps internet ile yayın açılır mı

Hocam yayıncılık işi zor ve zahmetli hem internetin hemde bilgisayarın iyi olması gerekiyor youtube video çekersin ama onu youtube atman baya zaman alır gibime geliyor :)
  19. LokmanBey

6mbps internet ile yayın açılır mı

Hocam yayın için en az 5 megabit upload vermen lazım ne yayın nede video çekebilirsin
  20. LokmanBey

Turknet Nasıldır

Hocam altyapın iyiyse hiç sorun yaşamazsın sunucuya olan uzaklığında iyiyse deme keyfine TÜRKNET kullanıcısı olarak çok nadiren kesilmeler oluyor ama ping vs sorun yaşamadım hiç :)
Top Bottom