Neler Yeni

Turknet Nasıldır

Evo912

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
kerem can sert
kendim kullanmasam da çevremde kullanan arkadaşlarımın sürekli bağlantı problemleri ile yakındığı firmadır

RmzDayi

80+ Silver
Sizce türknetten geeçmelimiyim oraya

2016 dan beri kullanıyorum ve gerçekten hiç sorun yaşamadım diyebilirim. Sorun tabi ki yaşadım ama çok hızlı bir şekilde çözdüler ve bunu istiyoruz kullanıcılar olarak.
Paketlere ve ücretlere bakabilirsiniz. Ayrıca geçmek isterseniz 1 ay ücretsiz kullanma kodu verebilirim. ( bunu geçin diye söylemiyorum başka birinden de alabilirsin benim için sorun değil. )
Hatta söyle diyebilirim size
ADSL kullanıyordum, VDSL portu boş değildi. 2020-3. ayında aradım ve VDSL portunda müsaitlik olduğunu öğrendim ve geçiş işlemleri 30 dk içinde gerçekleşti. Şu an 35 e kadar paketim var ve 33-34 civarı hız alıyorum. Pink 3-5 alıyorum. Taahhütlü olduğum için fiyat 83 tl

Prexint

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Prexint
Valla ben 2 yıl turkcell superonline kullandım o zaman 75 TL idi 25mbps dendi 20 altında gormedim upload ise 15 felandı ama kac mbps sözü verdiklerini hatırlamıyorum(5.katta oturuyorum bına en az 15 yıllık) 2-3 önce 100 TL ye kablo net e geçtim 100 mbps sözü verdiler ilk gün 100'ü gördüm ondan sonra 50 den yukarı görmedim upload ise rezalet max 10 mbps gördüm bana kalırsa fiber altyapın varsa direkt git turkcell süperonline al en azından sözlerinde duruyorlar.

uydu3

80+ Silver
Arkadaşlar turknet çok iyiydi ancak artık kötü eskisi gibi değil kabullenin turkcell superonline arkadaşın dediği gibi çok iyidir fakat pahalıdır rakiplerine göre ben netspeedten turkcell altyapılı internet almanızı öneririm

Nasus V2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Serdar Kanbir
kanka internet alma hepsi kötü gibi gelcek sana

HAYALETT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
oğuzhan demirhan
ben turknet kullanıyorum hıc sıkıntı yasamadım bölge ıstanbul/kağıthane

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Turknete geçmeyi düşünüyoruz aranızda kullanan var mı memnun musunuz evde bulunan altyapı 16 mgbps hız konusunda pek bir ümidim yok ama hizmet konusunda iyiler midir
Ben Türk Telekom GPON internet kullanıyorum dostum. Türknet şans işi çoğunluk pişman oluyor. Bence geçme gpon veya fiber altyapın varsa Türk Telekoma geç dostum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet Özcan
Aslında firma seçmek bölgenize,altyapınıza bağlı bir durum.Öğrenci evimde Turknet kullanıyordum,çok memnundum ama bulunduğum şehirde kendi evimde Netspeed kullanıyorum.Turknet aksine burada o kadar iyi değil çünkü altyapım yeterli değil.Altyapınıza göre araştırma yapmak en iyisi.
altyapımın desteklediği en iyi interneti nasıl bulabilirim ?

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
Turknete geçmeyi düşünüyoruz aranızda kullanan var mı memnun musunuz evde bulunan altyapı 16 mgbps hız konusunda pek bir ümidim yok ama hizmet konusunda iyiler midir

Hocam altyapın iyiyse hiç sorun yaşamazsın sunucuya olan uzaklığında iyiyse deme keyfine TÜRKNET kullanıcısı olarak çok nadiren kesilmeler oluyor ama ping vs sorun yaşamadım hiç :)

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Teyzemler de var 2 oda öteden çekmiyor.

Top Bottom