Eren Bayındır
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Turknete geçmeyi düşünüyoruz aranızda kullanan var mı memnun musunuz evde bulunan altyapı 16 mgbps hız konusunda pek bir ümidim yok ama hizmet konusunda iyiler midir
HelüTurknete geçmeyi düşünüyoruz aranızda kullanan var mı memnun musunuz evde bulunan altyapı 16 mgbps hız konusunda pek bir ümidim yok ama hizmet konusunda iyiler midir
geçmeyin allah aşkına ya ben 2 aydır kullanıyorum yemin ederim hergün sıknıtı çekiyorum durmadan internet kesilip duruyor yavaşlıyor aranızda bana türknet hariç en hızlı interneti önericek varmı ben bayramdan sonra değiştiricem i,nternetTurknete geçmeyi düşünüyoruz aranızda kullanan var mı memnun musunuz evde bulunan altyapı 16 mgbps hız konusunda pek bir ümidim yok ama hizmet konusunda iyiler midir
Ben TTNet kullanıyor yıllardır nerdeyse hiç sıkıntı yaşamadım , hattaha hiç diyebilirim , çoğu yerde TTNet çok kötü falan diyorlar ama alakası yok bence gayet güzel kesme vs hiç olmadıgeçmeyin allah aşkına ya ben 2 aydır kullanıyorum yemin ederim hergün sıknıtı çekiyorum durmadan internet kesilip duruyor yavaşlıyor aranızda bana türknet hariç en hızlı interneti önericek varmı ben bayramdan sonra değiştiricem i,nternet
Altyapın iyidir yoksa ttnet kötüBen TTNet kullanıyor yıllardır nerdeyse hiç sıkıntı yaşamadım , hattaha hiç diyebilirim , çoğu yerde TTNet çok kötü falan diyorlar ama alakası yok bence gayet güzel kesme vs hiç olmadı
Otomatik düzeltme :ıBen TTNet kullanıyor yıllardır nerdeyse hiç sıkıntı yaşamadım , hattaha hiç diyebilirim , çoğu yerde TTNet çok kötü falan diyorlar ama alakası yok bence gayet güzel kesme vs hiç olmadı
Çok iyi olduğunu sanmıyorumAltyapın iyidir yoksa ttnet kötü
Sizce türknetten geeçmelimiyim orayaMillenicom kullanıyorum tavsiye ederim.