Turknet Nasıldır

Reaksiyon skoru
2
Turknete geçmeyi düşünüyoruz aranızda kullanan var mı memnun musunuz evde bulunan altyapı 16 mgbps hız konusunda pek bir ümidim yok ama hizmet konusunda iyiler midir

Alma netspeed al

Turknete geçmeyi düşünüyoruz aranızda kullanan var mı memnun musunuz evde bulunan altyapı 16 mgbps hız konusunda pek bir ümidim yok ama hizmet konusunda iyiler midir
geçmeyin allah aşkına ya ben 2 aydır kullanıyorum yemin ederim hergün sıknıtı çekiyorum durmadan internet kesilip duruyor yavaşlıyor aranızda bana türknet hariç en hızlı interneti önericek varmı ben bayramdan sonra değiştiricem i,nternet

geçmeyin allah aşkına ya ben 2 aydır kullanıyorum yemin ederim hergün sıknıtı çekiyorum durmadan internet kesilip duruyor yavaşlıyor aranızda bana türknet hariç en hızlı interneti önericek varmı ben bayramdan sonra değiştiricem i,nternet
Ben TTNet kullanıyor yıllardır nerdeyse hiç sıkıntı yaşamadım , hattaha hiç diyebilirim , çoğu yerde TTNet çok kötü falan diyorlar ama alakası yok bence gayet güzel kesme vs hiç olmadı

Ben TTNet kullanıyor yıllardır nerdeyse hiç sıkıntı yaşamadım , hattaha hiç diyebilirim , çoğu yerde TTNet çok kötü falan diyorlar ama alakası yok bence gayet güzel kesme vs hiç olmadı
Altyapın iyidir yoksa ttnet kötü

Otomatik düzeltme :ı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Altyapın iyidir yoksa ttnet kötü
Çok iyi olduğunu sanmıyorum

Millenicom kullanıyorum tavsiye ederim.

Aslında firma seçmek bölgenize,altyapınıza bağlı bir durum.Öğrenci evimde Turknet kullanıyordum,çok memnundum ama bulunduğum şehirde kendi evimde Netspeed kullanıyorum.Turknet aksine burada o kadar iyi değil çünkü altyapım yeterli değil.Altyapınıza göre araştırma yapmak en iyisi.

düşük hızlarda tavsiye etmem

Arkadaşlar alabiliyosanız turk telekom alt yapılı internet almaıyn turkcell altyapılı olsun millenicom ve netspeed te hem türk telekom altyapılı hemde turkcell alt yapılı internetler var fakat turkcell alt yapılı alsanız bile altyapınız yoksa hiç bir işe yaramaz sorgulatın mutlaka

Geri