Neler Yeni

Öneri Turknet kullananlar yoruma lütfen

hef53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Harun Eren
Arkadaşlar merhaba uzun süredir türk telekom kullanıyorum ama hız çok kötü 16 mbps yazıyor pakette ama evime gelen 8'i geçmiyor Türknete geçmeyi düşünüyorum ama hiç olumlu yorumlar yok kullanan varsa yazabilir mi iyi ve kötü yönünü?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Arkadaşlar merhaba uzun süredir türk telekom kullanıyorum ama hız çok kötü 16 mbps yazıyor pakette ama evime gelen 8'i geçmiyor Türknete geçmeyi düşünüyorum ama hiç olumlu yorumlar yok kullanan varsa yazabilir mi iyi ve kötü yönünü?
forumda türknet kullanan çok. wifide mi 8mbps yoksa kablolu olarak da mı 8mbps ?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Türktelekom altyapisini kullanıyor genelde zaten Türknet o yüzden bir şey değişmeyecektir YAPA altyapisina dahilseniz farklilik olabilir

hef53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Harun Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
forumda türknet kullanan çok. wifide mi 8mbps yoksa kablolu olarak da mı 8mbps ?
İki türlü de aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türktelekom altyapisini kullanıyor genelde zaten Türknet o yüzden bir şey değişmeyecektir YAPA altyapisina dahilseniz farklilik olabilir
YAPA var burda da kesinti falan olmaz o zaman türk telekom altyapısında ise?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
rez alalim bende millenicom a gececem ama yorumları okumaya geldm

rez alalim bende millenicom a gececem ama yorumları okumaya geldm

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
Ben uzun süredir Türk Telekom altyapısı ile TürkNet VDSL hizmeti kullanıyorum. Aşağıdaki sitelerden altyapı sorgusu yapıp bizimle paylaşır mısın?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
İki türlü de aynı

YAPA var burda da kesinti falan olmaz o zaman türk telekom altyapısında ise?
Yapa olduğundan emin ol kendi altyapilari varsa geçip deneyebilirsin zaten taahhutleri yok beğenmezsen cikarsin.

kakao

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Furkan Koçak
Altyapın fiber destekliyorsa türknet iyi ama vdsl - adsl ise en iyi türk telekom

hef53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Harun Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben uzun süredir Türk Telekom altyapısı ile TürkNet VDSL hizmeti kullanıyorum. Aşağıdaki sitelerden altyapı sorgusu yapıp bizimle paylaşır mısın?
Aktif altyapı var 100 mbps ye kadar destekliyor yazıyor da kesinti falan çıkarsa iş yaş şuan türk telekomdan cayıp da türknete başvuracağım türknet daha kötüyse iyi olmaz.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil

Hocam ben 7-8 aydır kullanıyorum internetten memnunum 35 megabit download 5 upload internetimden 33 megabit 4,4.5 uplaod alıyorum hiç bir oyunda pingim çıktığınız görmedim ping değerlerim 30 ila 50 arasında indirme konusunda gayet başarılı 22 gb dosyayı yarım saat'den erken indirirdi kurulum ve başvuru kısmı biraz baş ağrıtabilir size bir dosya yollanıyor o dosyayı çıkartıp verdiklere adrese doldurarak göndericeksin kurulu,montaj ekibi olmadığı için türk telekom geliyor kuruluma vdsl modem ya siz alacaksınız yada onlar size getiriyorlar bir ücret karşılığında 2 aile kullanıyoruz bir sıkıntı çıkmadı çok nadiren kesinti olabilir ama kullandığım süre boyunda hayal kırıklılığına yaşamadım alt yapıda önemli sunuculara uzaklığın vesayire o işlerde var

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
Aktif altyapı var 100 mbps ye kadar destekliyor yazıyor da kesinti falan çıkarsa iş yaş şuan türk telekomdan cayıp da türknete başvuracağım türknet daha kötüyse iyi olmaz.
Eğer aktif altyapıda VDSL, Fiber boş port varsa kullanmanızı tavsiye ediyorum. TürkNet müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz. Ek olarak isterseniz davet kodumu kullanarak ilk ay faturanızı ödedikten sonra ki 1 ay ücretsiz internet kullanabiliriz.
Davet Kodu : HKT15IC76DNE

hef53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Harun Eren
Hocam ben 7-8 aydır kullanıyorum internetten memnunum 35 megabit download 5 upload internetimden 33 megabit 4,4.5 uplaod alıyorum hiç bir oyunda pingim çıktığınız görmedim ping değerlerim 30 ila 50 arasında indirme konusunda gayet başarılı 22 gb dosyayı yarım saat'den erken indirirdi kurulum ve başvuru kısmı biraz baş ağrıtabilir size bir dosya yollanıyor o dosyayı çıkartıp verdiklere adrese doldurarak göndericeksin kurulu,montaj ekibi olmadığı için türk telekom geliyor kuruluma vdsl modem ya siz alacaksınız yada onlar size getiriyorlar bir ücret karşılığında 2 aile kullanıyoruz bir sıkıntı çıkmadı çok nadiren kesinti olabilir ama kullandığım süre boyunda hayal kırıklılığına yaşamadım alt yapıda önemli sunuculara uzaklığın vesayire o işlerde var
100 mbps yi gördünmü hocam?

Eğer aktif altyapıda VDSL, Fiber boş port varsa kullanmanızı tavsiye ediyorum. TürkNet müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz. Ek olarak isterseniz davet kodumu kullanarak ilk ay faturanızı ödedikten sonra ki 1 ay ücretsiz internet kullanabiliriz.
Davet Kodu : HKT15IC76DNE
Teşekkür ettim hocam geçersem kullanacağım kodunu.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
100 mbps yi gördünmü hocam?

Teşekkür ettim hocam geçersem kullanacağım kodunu.

Hocam benim kotam 35 megabit 5 upload dediğin farklı bir kota

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,457
Üyeler
167,656
Son üye
MaltEfess
Top Bottom