Arkadaşlar merhaba uzun süredir türk telekom kullanıyorum ama hız çok kötü 16 mbps yazıyor pakette ama evime gelen 8'i geçmiyor Türknete geçmeyi düşünüyorum ama hiç olumlu yorumlar yok kullanan varsa yazabilir mi iyi ve kötü yönünü?
forumda türknet kullanan çok. wifide mi 8mbps yoksa kablolu olarak da mı 8mbps ?Arkadaşlar merhaba uzun süredir türk telekom kullanıyorum ama hız çok kötü 16 mbps yazıyor pakette ama evime gelen 8'i geçmiyor Türknete geçmeyi düşünüyorum ama hiç olumlu yorumlar yok kullanan varsa yazabilir mi iyi ve kötü yönünü?
Türktelekom altyapisini kullanıyor genelde zaten Türknet o yüzden bir şey değişmeyecektir YAPA altyapisina dahilseniz farklilik olabilirArkadaşlar merhaba uzun süredir türk telekom kullanıyorum ama hız çok kötü 16 mbps yazıyor pakette ama evime gelen 8'i geçmiyor Türknete geçmeyi düşünüyorum ama hiç olumlu yorumlar yok kullanan varsa yazabilir mi iyi ve kötü yönünü?
İki türlü de aynıforumda türknet kullanan çok. wifide mi 8mbps yoksa kablolu olarak da mı 8mbps ?
YAPA var burda da kesinti falan olmaz o zaman türk telekom altyapısında ise?Türktelekom altyapisini kullanıyor genelde zaten Türknet o yüzden bir şey değişmeyecektir YAPA altyapisina dahilseniz farklilik olabilir
Arkadaşlar merhaba uzun süredir türk telekom kullanıyorum ama hız çok kötü 16 mbps yazıyor pakette ama evime gelen 8'i geçmiyor Türknete geçmeyi düşünüyorum ama hiç olumlu yorumlar yok kullanan varsa yazabilir mi iyi ve kötü yönünü?
Yapa olduğundan emin ol kendi altyapilari varsa geçip deneyebilirsin zaten taahhutleri yok beğenmezsen cikarsin.İki türlü de aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:
YAPA var burda da kesinti falan olmaz o zaman türk telekom altyapısında ise?
Aktif altyapı var 100 mbps ye kadar destekliyor yazıyor da kesinti falan çıkarsa iş yaş şuan türk telekomdan cayıp da türknete başvuracağım türknet daha kötüyse iyi olmaz.Ben uzun süredir Türk Telekom altyapısı ile TürkNet VDSL hizmeti kullanıyorum. Aşağıdaki sitelerden altyapı sorgusu yapıp bizimle paylaşır mısın?
İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!turk.netMesaj otomatik birleştirildi:
Eğer aktif altyapıda VDSL, Fiber boş port varsa kullanmanızı tavsiye ediyorum. TürkNet müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz. Ek olarak isterseniz davet kodumu kullanarak ilk ay faturanızı ödedikten sonra ki 1 ay ücretsiz internet kullanabiliriz.Aktif altyapı var 100 mbps ye kadar destekliyor yazıyor da kesinti falan çıkarsa iş yaş şuan türk telekomdan cayıp da türknete başvuracağım türknet daha kötüyse iyi olmaz.
100 mbps yi gördünmü hocam?Hocam ben 7-8 aydır kullanıyorum internetten memnunum 35 megabit download 5 upload internetimden 33 megabit 4,4.5 uplaod alıyorum hiç bir oyunda pingim çıktığınız görmedim ping değerlerim 30 ila 50 arasında indirme konusunda gayet başarılı 22 gb dosyayı yarım saat'den erken indirirdi kurulum ve başvuru kısmı biraz baş ağrıtabilir size bir dosya yollanıyor o dosyayı çıkartıp verdiklere adrese doldurarak göndericeksin kurulu,montaj ekibi olmadığı için türk telekom geliyor kuruluma vdsl modem ya siz alacaksınız yada onlar size getiriyorlar bir ücret karşılığında 2 aile kullanıyoruz bir sıkıntı çıkmadı çok nadiren kesinti olabilir ama kullandığım süre boyunda hayal kırıklılığına yaşamadım alt yapıda önemli sunuculara uzaklığın vesayire o işlerde var
Teşekkür ettim hocam geçersem kullanacağım kodunu.Eğer aktif altyapıda VDSL, Fiber boş port varsa kullanmanızı tavsiye ediyorum. TürkNet müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz. Ek olarak isterseniz davet kodumu kullanarak ilk ay faturanızı ödedikten sonra ki 1 ay ücretsiz internet kullanabiliriz.
Davet Kodu : HKT15IC76DNE
100 mbps yi gördünmü hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ettim hocam geçersem kullanacağım kodunu.