- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana söyledikleri kadar geliyor demek?Hocam benim kotam 35 megabit 5 upload dediğin farklı bir kota
Sana söyledikleri kadar geliyor demek?Hocam benim kotam 35 megabit 5 upload dediğin farklı bir kota
ben türknet kulanıyorum 1 yıldır hiçbir sıkıntı yaşamadım altyapım 100mb ama hiç 100 görmedim en fazla 98 gördüm oratalama olarak 70mb da takılıyorArkadaşlar merhaba uzun süredir türk telekom kullanıyorum ama hız çok kötü 16 mbps yazıyor pakette ama evime gelen 8'i geçmiyor Türknete geçmeyi düşünüyorum ama hiç olumlu yorumlar yok kullanan varsa yazabilir mi iyi ve kötü yönünü?
Bulunduğun bölgenin altyapısı iyi ise hele ki YAPA kendi altyapıları var ise şanslısın demektir. Diğer türlü benim gibi telekomun altyapısını kullanıyorsan sıkıntılar yaşayanda oluyor yaşamayanda. Ben 8 aydır kullanıyorum 1 ay hariç pek bir problem yaşamadım, o 1 ay da da ping 120ms leri görüyordu sonuç olarak çözdüler. Online oyunlarda ping genelde 60ms. şuan da. YAPA dışındaki türktelekom altyapıları kullanıcılarında 2 paket var altyapı desteğine göre 35mb ve 75mb+ paketler biri 85TL. diğeri 95TL. TürkNet'in diğerlerinden farkı sözleşme taahhüt gibi bağlayıcı durumlar yok, beğenmediğin zaman iptal ettirip kurtulabiliyorsun herhangi bir cayma bedeli vb. ücretler çıkmıyor karşına. Modem tercihini de sana bırakıyorlar istersen kendin alıyorsun istersen onların sattığı bir modemi ya da elinde uygun modem varsa o da oluyor (VDSL ve telekom alyapısı için durum böyle.) TürkNet'e davet kodu ile tanıdıklarını getirdiğin takdirde 1 ay sana 1 ay getirdiğin kişiye o ay ki kullanım bedava oluyor, ben bu şekilde 4 ay ücretsiz internet kullandım. Beğendiğim taraflarından biri de bu promosyon olayı.
Dezavantajı ise bence karşında bir muhattap yok arayıp konuşabileceğin, web sitelerinden destek kaydı açıp yazarak anlaşabiliyorsun duruma göre onlar seni arıyor. Ben o durumu kendimce çözdüm Twitter Facebook gibi sosyal mecralarda destek görevlilerine yazarak daha hızlı çözüme ulaşabiliyorsun.
Sonuç olarak memnunum sıkıntı yaşayan tarafta değilim çok şükür.
Teşekkür ettim yorumlar içinben türknet kulanıyorum 1 yıldır hiçbir sıkıntı yaşamadım altyapım 100mb ama hiç 100 görmedim en fazla 98 gördüm oratalama olarak 70mb da takılıyor
Onu görmen için hiç bir şey internete bağlı olmayacak apartmandaki kimse girmeyecek falan anca öyleben türknet kulanıyorum 1 yıldır hiçbir sıkıntı yaşamadım altyapım 100mb ama hiç 100 görmedim en fazla 98 gördüm oratalama olarak 70mb da takılıyor
Modem nedir hocam?85' TL ye aldığım hız bu:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu görmen için hiç bir şey internete bağlı olmayacak apartmandaki kimse girmeyecek falan anca öyle![]()
Derdin hız ise geçebilirsin ama pingin yükselebilir bu arada türk nette müşteri hizmetleri yok başka sorun varsa sorabilirsinArkadaşlar merhaba uzun süredir türk telekom kullanıyorum ama hız çok kötü 16 mbps yazıyor pakette ama evime gelen 8'i geçmiyor Türknete geçmeyi düşünüyorum ama hiç olumlu yorumlar yok kullanan varsa yazabilir mi iyi ve kötü yönünü?
Yok hocam teşekkürlerDerdin hız ise geçebilirsin ama pingin yükselebilir bu arada türk nette müşteri hizmetleri yok başka sorun varsa sorabilirsin
türk telekomdan 2 mbps alıyordum upload neredeyse yok gibiydi. Türknet 30 mbps download 5 upload alıyorum. Kesin konuşmayayım belki başka bir faktör yüzünden hızım arttı fakat benim tercihim türknet.Türktelekom altyapisini kullanıyor genelde zaten Türknet o yüzden bir şey değişmeyecektir YAPA altyapisina dahilseniz farklilik olabilir