Neler Yeni

TürkNet bağlantı süreci.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
EMİRHAN TEMUR
Ayın 21'inde başvuru yaptık. MNG çok uzak diye kurye çağırdık (4 defa ) fakat ne gelen vardı ne giden. Ben de ayın 28'inde kargoya verdim, 29'unda ulaştı ve belgelerinizi hazırlayın tiki açıldı. 1 gün sonra aktivasyon süreci açıldı diye aradılar. 2 6 iş günü içinde gelirler miş fakat 4 gün oldu ne gelen var, ne giden, ne arayan var. Ne soran derslerimi yapamıyorum. Telefonu pencereye dayamış modem gibi kullanıyorum. Belediyenin internetini kullanmak için kavruldu garibim internette bayağı olumsuz yorum var. Kaç günde gelir?
Not: İnternet yeni, yani modem yok fakat önceden dairemize bağlanmış bir internet var.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Klasik TÜRKNET!

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emir
Valla ben internet başvurusu yaptım 1 günde açıldı evrakları sonra gönderdim 1 hafta sonra

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
EMİRHAN TEMUR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla ben internet başvurusu yaptım 1 günde açıldı evrakları sonra gönderdim 1 hafta sonra
kaç günde bağlandı tik açılalı 4 gün oluyor.Ve kullanan arkadaşlarım var yakın çevremde hızlı bağlandı dediler

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Ayın 21'inde başvuru yaptık. MNG çok uzak diye kurye çağırdık (4 defa ) fakat ne gelen vardı ne giden. Ben de ayın 28'inde kargoya verdim, 29'unda ulaştı ve belgelerinizi hazırlayın tiki açıldı. 1 gün sonra aktivasyon süreci açıldı diye aradılar. 2 6 iş günü içinde gelirler miş fakat 4 gün oldu ne gelen var, ne giden, ne arayan var. Ne soran derslerimi yapamıyorum. Telefonu pencereye dayamış modem gibi kullanıyorum. Belediyenin internetini kullanmak için kavruldu garibim internette bayağı olumsuz yorum var. Kaç günde gelir?
Not: İnternet yeni, yani modem yok fakat önceden dairemize bağlanmış bir internet var.

Hocam evrakları gönderdim ben sonra aktivasyon işlemi yapıldı dedi 1 hafta sonra türktelekom çalışanlar geldi kablolar ve modem getirdiler bizde modem almamıştık 200 TL modem verildi türk telekomun kablolardan para almadılar kurulum parasıda almadılar sadece modem parası verdik o kadar şimdi mutluyum valla

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emir
kaç günde bağlandı tik açılalı 4 gün oluyor.Ve kullanan arkadaşlarım var yakın çevremde hızlı bağlandı dediler
1 gün kardeşim başvuru yaptım arandım ttnetin üzerine aynı hattan bağlantı yapıldı 24 saat sürmedi bile evrak istediler tamam yollarım dedim 1 haftada anca yolladım ne aradılar ne sordular
Hız konusunda 75 mbt sabit hiç azalmaz ve 8 upload pingim 8 ve 10 arası

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
kalbonet adım 8 ay falan olddu daha az önce ilk kez koptu aradım ilgilendiler gelip düzelttiler turket çok uzun sürebilir yanlış bili olamsın ama

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
kalbonet adım 8 ay falan olddu daha az önce ilk kez koptu aradım ilgilendiler gelip düzelttiler turket çok uzun sürebilir yanlış bili olamsın ama

Hocam öyle bir şey yok şikayet kaydı oluşturuyorsun en geç 1 gün sonra cevap veriliyor sorununula ilgili çözümleri söylüyor ben şikayet kaydı oluşturdum internet hızım düşük diye işte internetini etkileyen faktörlerden çözümler verdi sonra baktım ki VPN açık kalmış operanın kendi VPN ondan sonra çözüldü işte

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
EMİRHAN TEMUR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 gün kardeşim başvuru yaptım arandım ttnetin üzerine aynı hattan bağlantı yapıldı 24 saat sürmedi bile evrak istediler tamam yollarım dedim 1 haftada anca yolladım ne aradılar ne sordular
Hız konusunda 75 mbt sabit hiç azalmaz ve 8 upload pingim 8 ve 10 arası
BENDE MODEM VESAİRE YOK BİDE VAE DE YANİ TÜRKTELEKOM ALTYAPISI UMARIM ÇABUK GELİRLER BAĞLAMAYA

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emir
BENDE MODEM VESAİRE YOK BİDE VAE DE YANİ TÜRKTELEKOM ALTYAPISI UMARIM ÇABUK GELİRLER BAĞLAMAYA
Bende modem vardı ttnet de bağlıydı direk ttneti iptal edip o hat üzerinden verdiler o yüzden 24 saatte bağlandı galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,077
Üyeler
167,242
Son üye
ballisthenos
Top Bottom